Събота, 27 Април 2024, 02:12

Децата на Балкан ще участват в престижен турнир срещу водещи клубове

30 Август 2016, 13:04
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1586 5


От ръководството на ФК Балкан 1929 с радост съобщават, че най-малките спортисти на клуба, набор 2004г., получиха покана за участие в престижен футболен турнир в столицата. Той ще се състои на 8 и 9 септември (четвъртък и петък) в комплекс „Спортна София” в Борисовата градина. Основен организатор по програма „Децата и футболът” е легендарният Красимир Борисов, бивш помощник-треньор на мъжкия национален отбор.
 
Участие в турнира ще вземат 8 отбора, като до момента са ясни имената на 5 от тях – Левски, ЦСКА, Левски-Раковски, Локомотив София и футболна академия ДИТ, която е една от най-добрите школи в момента. Крайният състав на отборите ще стане ясен утре след предстоящата пресконференция.
 
Здравко Атанасов, един от треньорите на подрастващите, сподели задоволството от получената покана:
„Радваме се, че ни поканиха да участваме в подобен турнир и че ще премерим сили такива големи школи. Знаем, че още не сме им равностойни, но ще се опитаме да се представим максимално добре”.
Треньорът използва възможността да отправи своя апел:
„Искам да информирам децата и техните родители, че вече всички възрастови групи водят тренировъчен процес. В момента набираме деца от всички възрасти. Записванията стават всеки ден на градския стадион „Христо Ботев” след 14:30ч.
Надяваме се да попълним всички възрастови групи и през следващия сезон да бъдем напълно окомплектовани откъм детската школа. Благодарим за съдействието на общината и на спонсорите, които се отзоваха”.
 
Припомняме, че продължава продажбата на абонаментни карти за домакинските мачове на мъжкия отбор през целия състезателен сезон 2016/2017, на цена от 25лв. Цена на ВИП карта с място в ложата – 500лв.


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Август, 13:45

    500 лв. :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 30 Август, 14:16

    1, кое ти е толкова смешно? Нали ти е ясно, че тези карти са цел финансово подпомагане на клуба, който в тази група има много по-големи разходи, отколкото в Аматьорската лига. Или нищо не ти е ясно и коментираш ей така?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 30 Август, 20:14

    ei hora sega e momenta tozi grad da si varne fudbolniq imij
    ma6ki otbor varvi, dush varvi vijdate ot prestijnite pokani kakvo iskate poveche, daite za da vzemete - zaradi dezata se pravi proumeite s tiq karti i bileti.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 30 Август, 21:28

    Поздравявам Ви момчета за хъса,с койтоработите!Здравко,Марян,Нико,Лалев . Момчетата от мини футболното игрище целия екип ме кефите .Родител на дете от вашия отбор.Успех!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Септември, 17:26

    Цена на ВИП карта с място в ложата – 500лв. :lol:
    Че тя цялата "ложа" не струва и 5 лв :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete