Събота, 27 Април 2024, 08:24

Деветият мотосъбор на "Небесните сили"МС бе открит

23 Юни 2018, 19:02
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3959 5


Деветото издание на мотосъбора, организиран от мото клуб „Небесните сили” МС, събра на поляната под крепостта „Боженишки Урвич” мотористи и техните приятели от различни клубове на страната. Денят е знаков, тъй като съвпадна с деня на моториста. Официалният старт бе даден в 16.00ч от президента на клуба Димитър Христов, с обявяване на поредица от забавни игри.

Първата игра бе надпиване с боза, в която право на участие имаха само жени. От трите представителки на нежния пол, първо място спечели Ваня Станкова от София. С убедителна преднина, тя надви с лекота конкурентките и получи награда един стек боза.

Във втората игра – надпиване с бира участваха 7 мъже, като това право имаха и жени. Такива обаче не проявиха интерес. Победител в това състезание бе Сашо Тодоров от мото клуб „Мото мафия” град Враца.

В третата игра, теглене на въже, бе излъчен за победител отбора на мотоклуб Видин, който игра срещу „Мото мафия” Враца.

Състезанието за „Най-шумен мотор” предизвика най-голям интерес. От явилите се 9 кандидати мотористи, на полуфинал останаха “Kawasaki”, “Чопър”, “Suzuki Hayabusа” и “Yamaha”R 1. Накрая мериха сили „Чопър”-а и “Suzuki Hayabusа”. За победител бе излъчен Сашо Иванов (Ломски) от Трудовец със своя мотор “Suzuki Hayabusа”.

Мотосъборът продължи със още състезания : Състезание за най-бавно каране на мотор, за най-много хора на един мотор и канадска борба.

Очаква се настроението да ескалира привечер, когато на сцената ще излязат групите “Madicine Band” Сърбия, „CROSSFIRE”и „Deep Zone Project”. В късните часове на деня ще бъде разиграна томбола за голямата награда – 1 000 лева.

Масовото събитие послужи и за благотворителност. На сцената бе поставена кутия за събиране на средства в помощ на 21-годишния Александър , който е с увреждания в долната част на тялото. След операция в Германия прохожда. Сега отново се нуждае от операция, отново в Германия. Спонсор на мотосъбора тази година е автосервиз „Вами” ООД. Мероприятието се провежда и със съдействието на Община Ботевград.



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 24 Юни, 13:23

    Toi e karo teh stisnat i prodava treva

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 25 Юни, 17:36

    Ломскиа боклук ли

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete