Петък, 26 Април 2024, 05:58

Димчо Цанов: ”Трудовата медицина е важен елемент от дейността на работодателите”

23 Април 2012, 11:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7526 4


Днес се състоя освещаване на  офиса на фирма ”А.Д-Александра” ЕООД в сградата на „Форума” . Управителят Димчо Цанов събра  приятели и близки, за да сложи официален старт на дейността на фирмата, занимаваща се с обслужване на фирми с трудова медицина. Малката Александра също бе на тържеството и пожела на татко си много успехи. Водосвет за здраве и благополучие отслужи  отец Николай от църквата „Свети Великомъченик Димитрий”. Управителят пожела на себе си и служителите си здраве, късмет и добри финансови показатели в бъдещата работа.
Димчо Цанов се занимава с трудова медицина от 1997г. Тогава е директор в здравен фонд „Св. Георги” София. През 2002г. стартира самостоятелна фирма „Рагон”. През месец януари отваря врати представителството на фирма „Рагон” в Ботевград-”А.Д-Александра” ЕООД. Негов мениджър е Петя Кочкова, която е дългогодишен директор на ОУ ”Никола Вапцаров”. До момента представителството обслужва около 200 фирми от района. „Независимо, че икономическата криза доведе до затрудняване дейността на много търговци и производители, трудовата медицина е задължителна по закон. Глобите са от 10 до 20 хил.лева. Условията на труд трябва да се подобряват постоянно, защото когато работниците са здрави работата на фирмите върви. Ние правим всичко възможно да проявим разбиране към работодателите и предлагаме облекчени условия при сключване на договорите.”, заяви пред наш репортер Димчо Цанов.
Фирма ”А.Д-Александра” ЕООД се занимава още с  дистрибутиране на хранителната добавка „Сириус –Д”, която все повече навлиза на нашия пазар. Съвсем скоро предстои тя да бъде реализирана и на чуждия пазар, каза Димчо Цанов и уточни, че добавката ще се изнася за Китай.
 Всеки, който пожелае може да си закупи хранителната добавка  единствено в представителството на фирма ”А.Д-Александра” ЕООД, който се намира  в комплекс „Форум”, офис 11. ет. 2  на бул.”България” 5. Телефони за контакт: 0877 876 577, 0877 876 377 и 0723 60 208.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete