Петък, 26 Април 2024, 20:55

"Домашен социален патронаж" - Правец отбеляза 30- годишен юбилей

2 Юли 2015, 09:28
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2370 0


На 01 Юли 2015 год., "Домашен социален патронаж" - Правец, отпразнува своя 30-годишен юбилей. 
На празника заслужено признание получиха значими личности, поставили началото и допринесли за развитието на тази социална и хуманна услуга в нашия град и община. 
Поздравления от кмета на Община Правец - Румен Гунински, бяха отправени към всички бивши и настоящи служители - за всеотдайността им в работата и за отговорното отношение към дейността, защото "Домашен социален патронаж", по негови думи, е социално значима дейност, за която е работено дълги години, за да добие днешната си визия.
В момента ползващи услугата на "ДСП" са 90 човека от Правец и селата - Разлив и Равнище. Обслужват се и 13 деца и лица от „Центъра за настаняване от семеен тип” и потребители от „Дневен център за възрастни хора с увреждания” – Правец.
Благодарствено слово към всички присъстващи изказа и управителя на "Домашен социален патронаж"– Правец –  Галя Николова. Тя благодари на всички кметове и ръководители, развивали през годините тази социална услуга, на Общинското ръководство начело с кмета на Община Правец, че устояват целостта на звеното и обезпечават работата му и на всички служители, които с дружни усилия минават през трудности и напрежение, но успяват и спомагат за качественото и своевременно предоставяне на услугата.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete