Четвъртък, 24 Май 2018, 14:54

Домът за стари хора-Етрополе отпразнува своя 15-годишен рожден ден

10 Май, 19:06
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 365 0

Домът за стари хора в Етрополе отбеляза 15 години от откриването си на 9 май 2018 година – Денят на победата и Денят на Европа. Празникът на възрастните хора уважиха десетки, които се събраха в залата на първия етаж в социалното заведение.
Важни гости на събитието бяха г-н Димитър Димитров – Кмет на Община Етрополе, г-жа Росица Христова – зам.-кмет на Община Етрополе, началници на институции, колеги и приятели.
По случай празника домакините бяха подготвили артистична програма, с която искрено разсмяха гостите и домуващите. Тя включваше музикални изпълнения и стихове на възрастните хора, сценка на ученици от СУ „Христо Ясенов“ и танци, изпълнени от танцов ансамбъл „Шевица“ от София.
Служителите и потребителите на дома получиха цветя и подаръци и бяха поздравени от Кмета на Община Етрополе, от зам.-кмета Росица Христова и от директора на дома Цветелина Петкова. Персоналът получи специален подарък от Общината – мултифункционално устройство за сканиране и принтиране.
Община Етрополе


Мероприятието завърши с духането на свещите на тортата и разговор между възрастните хора и Кмета за проблемите, касаещи дома и неговата работа.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (154)
70% Complete
Нямам мнение (12)
70% Complete