Събота, 27 Април 2024, 01:46

Джесика Алба се поти 3 месеца под ластичен колан

29 Април 2013, 11:18
(0) (0)
Свят - Жълто
Прочетена: 2626 0


Джесика Алба е една от холивудските актриси с най-сексапилно и съблазнително тяло. До голяма степен то ѝ е дар от Бог, но и резултат от упорити упражнения. Все пак 31-годишната красавица е майка на две дъщери, но тайната на стройната ѝ фигура не се крие само в обичайната рецепта са активен спорт и макробиотична диета.

Джесика разкри пред новия брой на списание Net-A-Porter, че и след двете си раждания е носела стегнат ластичен колан, който да прибере отпуснатия ѝ корем.

"Това беше брутално преживяване и не е за всеки", казва тя. „Носех го ден и нощ в продължение на три месеца. Бях потна непрекъснато, но си струваше." Алба разкрива пред изданието и как успява да жонглира с майчинството, собствения си бизнес и кариерата си в киното.

Преди пет години Джесика направи своята компания „The Honest Company", която произвежда екологично чисти продукти за бебета, деца и за домакинството. Тя е автор на книгата „The Honest Life", която достига до номер три в списъка от бестселъри на вестник „New York Times".

Красивата брюнетка е омъжена за предприемача Кеш Уорън и заедно с него и двете им дъщери живеят в Бевърли Хилс. Въпреки всичките си бизнес и семейни ангажименти тя не е зарязала филмовата си кариера.

"Току-що завърших снимките на най-добрия филм, който някога съм правила", казва тя за ролята си на Нанси Калахан в продължението на "Град на греха" - „Sin City: A Dame to Kill For".

"Моят подход към ролите сега е много по-различен от преди. Сега съм абсолютно безстрашна и няма какво да губя. Преди да имам деца, цялата ми идентичност беше обвита в съмнения. Чудех се много преди да взема всяко едно решение, а сега не ми пука."

Джесика говори и за отношенията със съпруга си, които описва така: "Харесваме се, разбираме се и сме си най-добрите приятели. С Кеш създадохме двете същества, които са ни най-любими на планетата. Смятам, че и двамата сме избрали в лицето на другия правилния партньор."

Относно любимите си марки за деним, тя казва, че в момента обича да носи дънковите облекла на Current/Elliot, Rag & Bone JEAN и Frame Denim.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete