Петък, 26 Април 2024, 15:58

Еврофутбол награди Владимир Далаклиев

12 Декември 2013, 21:45
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2044 3


"Програма "Спортни таланти“ вече се превръща в дългосрочен ангажимент и инвестиция на "Еврофутбол“ в младите български атлети. Ние им подаваме ръка в момент от тяхната спортна кариера, когато те имат най-голяма нужда от това. Ние не просто ги подпомагаме финансово, ние сме до тях постоянно, споделяме техните тревоги и радости, трудности и успехи. Техният талант, тяхната вяра и мечти ни карат да вярваме, че правим нещо наистина стойностно и важно.“ Това обяви Елица Иванова – ръководител "Връзки с обществеността“ в "Еврофутбол“ по време на церемонията.

На церемонията днес, 12.12.2013 г., която се проведе на сцената на Playground в Paradise Center в София, бяха представени постиженията и резултатите от втората година на програмата, чрез която 24-мата млади спортисти получиха средства за тяхната подготовка, закупуване на екипировка, участия в състезания и тренировъчни лагери. Присъстваха призьорите по програмата заедно със своите треньори, представители на Групата на съветниците, сред които и Евгения Раданова, на медийните партньори на инициативата - Дарик радио, БНР, вестниците „Тема спорт”, „Стандарт“, „Марица”, и „Еврофутбол”, информационните агенции КРОСС и PIA, както и сайтовете www.gong.bg, www.sportal.bg, www.viasport.bg, www.dir.bg, www.sportni.bg, www.winner.bg, www.chuime.bg и www.sportline.bg и гости. Всеки от Спортните таланти бе награден със специално изработена плочка от благороден метал, наподобяваща медал.

"Благодаря на "Еврофутбол“ не само за финансовата, но и за моралната подкрепа. Да бъда част от програма "Спортни таланти“ за мен значи много“, зави атлетката Викториа Тенчева. "Благодаря на целия екип на програма "Спортни таланти“. Всички те ми вдъхваха сила и сигурност“, каза таекуондистът Владимир Далаклиев. Атлетът Георги Георгиев-Джопето заяви: "Благодаря за подкрепата и за това, че "Еврофутбол“ остана с мен в този труден период след контузията ми! Благодаря ви много!“. Думите на признателност на състезателката по плуване Лидия Иванова бяха: "За мен беше огромна чест да съм Спортен талант на "Еврофутбол“.

На церемонията бе обявен и новият член на Групата на Съветниците Любо Ганев, който ще е сред оценяващите новите кандидатури по програмата за следващата година. Той заяви: "Благодаря на "Еврофутбол“ за благородната кауза, с която са се заели! Пожелавам на Спортните таланти да се забавляват, докато работят, защото така натоварването се усеща по-леко!“.


Източник: Агенция Спортал

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete