Вторник, 19 Март 2024, 04:46

Фен печели автомобил в 100%POWER Мача на звездите

16 Април 2018, 16:11
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2240 0


От утре, 17 април, стартира продажбата на билети в Арена „Ботевград"
Един от баскетболните фенове, закупили билет за 100% Power Maча на звездите, ще може да спечели лек автомобил на 22 април от 15:30 в Арена „Ботевград". Щастливец ще получи шанса да вкара кош от центъра в специална игра с публиката, в топ събитието на българския мъжки баскетбол.
Основният спонсор на звездното събитие „Престиж 96" АД, също е подготвил над 150 награди, за които ще могат да се борят привържениците на баскетбола, закупили билет за шоуто на 22 април.

Водещият на най-дългоочакваното баскетболно шоу за годината Кирил Райков също ще раздаде награди за публиката.
От утре, 17 април Еventim поставят своя каса в Арена „Ботевград" , където ще се продават и офлайн билети за 100% Power Maча на звездите. До момента ценните хартийки вървяха само онлайн на сайта на Ивентим.

Организаторите от „СпортЛаб" решиха да направят жест за феновете и до четвъртък, 19 април, ще запазят цената на билетите от 5 лв., след което тя ще се повиши на анонсираните 7 лв., което трябваше да стане от началото на тази седмица.

В четвъртък, 19 април, в Арена "Ботевград" ще се състои пресконференция с участието на представители на Национална баскетболна лига, организаторите на събитието от „СпортЛаб" , кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов и домакините от БК „Балкан", на която бъдат обявени участниците в конкурсите по забивки и тройки в 100% Power Maча на звездите.

Именно участниците в 100% POWER Тройки ще "пострадат" най-много в името на шоуто, намекнаха от екипа на организаторите, но отказаха да съобщят повече подробности как ще "измъчват" баскетболистите.

Както е известно, за първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли.

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена "Ботевград", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето участие в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е специално за миниюбилея на ALL STAR GAME.

Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, но пък с дългосрочен договор. Фирмата има близо хиляда служители, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.


Още едно ново име се появява през тази година сред партньорите на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече отборите на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача "АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА".
Сред партньорите остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието.

Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame ежедневно може да следите всички новини около предстоящото звездно шоу.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на бранда „Престиж 96" АД – 100 % Power.
През 2004 година звездният двубой бе възобновен след 10-годишно прекъсване с името Хановер Кооп Мач на звездите, в следващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият генерален спонсор "Престиж" е включен в името на отбора - директно или чрез свой бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и сега Ботевград.
За годишнината организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди.

Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания "Аз обичам баскетбола" - целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година.

Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчи директно по първия си канал.
ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от над 23% в стойност по данни на AC Nielsen.
За „Престиж“ работят над 600 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България, тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.

Тойота Балканс ЕООД е официален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България. Марката Toyota присъства на българския пазар от 1993г., а Lexus от 2007г.. За тези 25 години Toyota успява да се наложи като един от лидерите на българския автомобилен пазар, абсолютен иноватор по отношение на съвременните автомобилни технологии и услугите с добавена стойност. Продажбите на марката днес надхвърлят 3 300 автомобила като над 30% от тях са хибридни електрически автомобили.

КредиХелп е основана през 2010г. като небанкова финансова организация, която обединява млади хора с идеи и дух за успех. С появяването си на българския пазар компанията стартира с персонал от 40 служители и отворени 4 офиса на територията на гр. София. За кратко време от малка компания КредиХелп се превръща в компания със сериозно присъствие и национално покритие. Към края на 2017 г. разкритите офиси са 59 в 32 града , а броят на служителите възлиза на повече от 950.

В офисите на КредиХелп се предлагат потребителски кредити до 5000лв. при гъвкави и адаптирани към нуждите на клиентите условия, без такси и комисионни. С увеличаване на динамиката на живот и желанието на клиентите да спестят време КредиХелп започва да предлага и онлайн кредити. От 2013г. компанията осигурява възможността клиента да кандидатства от всяка една точка за суми до 2000лв. и да получи заявените парични средства до минути.

За повече информация:
Press Officer
100% Power All Star Game
Organizing Committee
T: +359 897 650 901
E: press@all-star.bg
W: www.all-star.bg


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (50)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (92)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (22)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (16)
70% Complete