Събота, 27 Април 2024, 02:42

Феновете на Балкан ще имат официален фен клуб

13 Юли 2019, 19:44
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1889 0


Днес в 17:00 часа в конферентната зала на "Арена Ботевград" се състоя среща на феновете на БК "Балкан". Поводът за срещата бе официалното регистриране на фен клуба, което е в процес и ще бъде факт до началото на сезона.

В залата присъстваха 26 от почитателите на Шампиона на България за 2019г. и бъдещи членове на клуба. Всеки от тях бе изслушан и бе взето под внимание всяко предложение.

На срещата бяха обсъдени важни въпроси относно организацията на клуба. Единодушно, чрез гласуване за председател на фен клуба бе избран Видин Велчев. За членове на управителния съвет бяха избрани: Видин Велчев, Николай Христов, Андрей Пейовски, Анатоли Йорданов и Цветан Барбушев.

Гласувано бе членската такса да бъде 10 лева месечно, а плащането да се извършва предварително за всяко тримесечие (30 лева за всяко тримесечие).
Всеки пълноправен член на клуба получава карта, която му осигурява привилегии и намаления за билет за вход на мачовете, както и намаление за пътуване при гостуването на любимия ни отбор в други градове.

Председателя на клуба Видин Велчев съобщи, че всеки който желае да се присъедини към клуба, може да го направи още днес на страницата във Фейсбук- "Фенове на Балкан".



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete