Събота, 30 Май 2020, 06:16

Фестивал "Майски дни на изкуствата" ще се проведе в к.к Боровец от 17-ти до 19-ти май

25 Април 2019, 12:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 553 0


Фестивалът „Майски дни на изкуствата“ – Боровец 2019 ще се проведе за втора поредна година под патронажа на Областния управител на Софийска област Илиан Тодоров в периода 17 – 19 май в хотел „Самоков“ в к.к Боровец.

Фестивалът е свързан с популяризиране на разнообразни жанрове в областта на музикалното, танцовото, театралното, изобразителното и забавното изкуство, където своите възможности ще покажат участници от различни възрастови групи. Провеждането на „Майските дни на изкуствата“ се превърна в традиция, която създава възможност за изява в областта на любителското и професионалното творчество на младите таланти от Софийска област. По същото време се провежда и Третият международен конкурс за камерна музика и индивидуални изпълнители.

Във фестивала могат да вземат участие певци, поети, художници, инструменталисти, камерни състави, фолклорни групи, вокално-инструментални състави, танцови състави, балети, илюзионисти, атракционни номера, ансамбли и др. Предвидени са и други форми на изяви, като конкурси, спортни мероприятия, шоу програми. Предвиден е награден фонд за фестивала, като компетентно жури ще оценява изявите на участниците.

Допълнителна информация можете да намерите на следните електронни страници на фестивала: www.artborovets.com или https://konkurs.artborovets.com – Майски дни на изкуствата.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1047)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (108)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (79)
70% Complete
Мир по Земята (163)
70% Complete