Петък, 26 Април 2024, 04:08

ФК “Козаро" (Ботевград) с победа над ФК ”Ботев" (Луковит) в контрола

29 Февруари 2020, 17:44
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1638 1


Мъжкият футболен отбор на ФК ”Козаро" (Ботевград) постигна минимален успех с 1:0 в приятелски мач срещу тима на ФК “Ботев" (Луковит), който се подвизава в ОГ Ловеч. Двубоят се игра днес (29 февруари) в Луковит и бе третата проверка за ботевградчани преди рестарта на ОГ София - Запад. В нея двата тима не се отличиха с най-резултатното си представяне, а през по-голямата част от мача силите бяха изравнени. Все пак играчите на ФК “Козаро" демонстрираха добри дефанзивни умения и след като съхраниха крехкия си аванс се добраха до победата. 

Първото полувреме се изниза сравнително бързо след равностойна игра, показана от двата отбора. Едно от малкото по-опасни положения бе в полза на домакините, когато техен играч се откъсна очи в очи с вратаря на ФК  “Козаро" Любомир Любомиров, но намесата му предотврати гол. Именно при нулево реми двете страни се оттеглиха на почивката. След подновяването на играта удар на  Николай Генов от ФК ”Козаро" разтресе гредата, като късметът покри отбора на ФК ”Ботев" (Луковит). 4 минути по-късно новата придобивка Георги Иванов - Гонзо успя да вкара първи гол с оранжевата фланелка, за да поведе ботевградчани към победата. Финалното подаване предостави Петър Станев. Малко след това играчите на ФК ”Ботев" (Луковит) имаха възможност да изравнят след удар от фаул, но отново зряла намеса от страна на вратаря Любомиров опази вратата на гостите суха. До края отборът на ФК ”Козаро" успя да съхрани крехкия си аванс и същевременно да спечели.

Следващата седмица, на 8 март (неделя), ботевградчани дават старт на пролетния дял от ОГ София - Запад с гостуване на ФК ”Зенит" (Церово).





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Козаро" (Ботевград)

Коментари (1)

  • Отговори (1) (8)
    1. добавен от: Анонимен 29 Февруари, 22:43

    Къв Козаро бееее
    САМО МАНГАЛЕ :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete