Събота, 27 Април 2024, 04:37

ФК Правец загуби от Вихър като гост

21 Ноември 2011, 14:37
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2159 1


Вихър Алдомировци записа пета победа срещу отбора на Правец с 3:2. Мача се игра пред доста зрители , които бяха дошли да видят възходящата линия на Вихър .
 
Домакините в последните 5 срещи записаха 4 победи и 1 равен, като равния беше миналия кръг срещу отбора на Драговищица, а Вихър се пребориха за точката с цели 9 човека. Днес в лагера на Алдомировци знаеха, че мача ще е много труден с оглед на това , че Правец играят много добър футбол  и имаха кадрови проблеми в състава, като най-губещето за тима беше техния капитан - Петър Кръстанов , който миналия мач получи червен картон.
 
Мача започна спокойно като през първите минути се наблюдаваше лек натиск на Вихър и имаха няколко възможности да отбележат гол, но нападателите Росен Ставрев и Любомир Виденов не бяха концентрирани достатъчно . Така се стигна до 20-та минута в която защитата на Вихър се опита да направи изкуствена засада, но нещата не се получиха и резултата бе открит 0:1 за Правец . Последва отговор на Вихър , но удара на Виденов срещна напречната греда. Така последва 30-та минута в която Правец отново отбелязаха гол като имаше съмнения за засада, но не беше маркирана такава. Така Вихър изпадна в доста тежко положение, но след една хубава атака развила се през центъра Росен Ставрев подаде на Младен Иванов който от границата на голямото наказателно поле прати топката в мрежата и върна 1 гол за своя тим. Така се стигна до най - спорното положение  в което нападателя на Вихър Виденов получи хубава топка в малкото наказателно поле спря си я технично на гърди и точно да нанесе удар защитник на Правец го изрита, но главния съдия не отсъди дузпа , а тя беше явна . Така завърши полувремето при резултат 2:1 .
 
Втората част започна с тотален натиск на Вихър, които бяха решени да не се предават без битка, а тя беше явна с оглед на това, че играеха срещу 14 човека . Изпуснаха няколко възможности да изравнят но късмета не беше на тяхна страна. Така в средата на полувремето след едно центриране в наказателното поле на гостите, защитника на Вихър - Емил Кузов стреля с глава, топката тупна в малкото наказателно и Младен Иванов отново я прати в мрежата и резултата беше изравнен 2:2, оставаха около 30 минути които се очертаваха доста интересни . Домакините натискаха все повече и повече докато не се стигна до нова спорна ситуация . Полузащитника Тодор Минев открадна една топка преди вратаря да я стигне и беше закачен от вратаря , но съдията вместо да отсъди дузпа показа 2 - ри жълт на Минев и така Вихър останаха с 10 човека. Жълто-черните натискаха все повече и след едно центриране на Филип Тодоров, който намери Емил Кузов в наказателното поле, той от всоя страна свали много технично с гърди на Младен Иванов и точно преди да стреля беше дръпнат и дузпа отново не се отсъди, а беше най-видната в мача. Така последва спорове и грозни сцени, но съдията беше решил да се подиграва с отбора на домакините. Последва нов пропуск за Вихър след удар на Цветан Ангелов вратаря на Правец не реагира добре до топката стигна Росен Ставрев, но удара му мина на сантиметри до гредата. Така се стигна до 87-та минута на мача, след една открадната топка от Цветан Ангелов от ляво той центрира прехвърли вратаря и Младен Иванов на празна врата вкара своя трети гол в мача и донесе така сладката победа за своя тим .

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete