Събота, 27 Април 2024, 02:43

ФК "Ракитин" (Трудовец) и СК "Рилец" (Говедарци) не можаха да счупят нулите

20 Септември 2020, 14:57
(1) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1411 0


Отборите на ФК "Ракитин" и СК "Рилец" (Говедарци) завършиха наравно 0:0 в един от дерби сблъсъците от 2-ия кръг на А ОФГ София - Изток. Двубоят се игра при отлични условия на базата в Говедарци в събота (19 септември) и бе важен и за двата тима с оглед амбициите им да постигнат високо класиране през новия сезон. Тимът на СК "Рилец" (Говедарци) бе обявен за шампион през изминалата кампания, тъй като мачовете бяха прекъснати заради пандемията от COVID-19. Тази година отборът на ФК "Ракитин" (Трудовец) пък се окомплектова с доста нови попълнения и също ще бъде един от главните претенденти за първото място.

Залогът в срещата не бе никак малък, затова отборите по-скоро излязоха предпазливо, с мисъл да не загубят. На терена играта бе предимно съсредоточена в центъра, като битката за физическо надмощие преобладаваше. През първото полувреме тимът на ФК "Ракитин" имаше добра възможност да поведе в резултата, но не се възползва. В началото на второто полувреме отново гостите създадоха опасно положение пред вратата на "Рилец", но отново топката не успя да влезе в мрежата. В края на срещата пристигна и най-чистото голово положение за домакините, когато при изстрел от дистанция кълбото срещна гредата. С неприятна новина пък трябваше да се сблъска съставът на ФК "Ракитин" в края на мача. Един от основните футболисти Цветелин Николов - Цънти се приземи лошо и получи контузия в лакътя, която ще го извади от строя за известен период от време. В крайна сметка въпреки че трудовчани имаха по-добрите голови положения, отборите си поделиха точката и победителят не бе излъчен.

В следващия 3-ти кръг, който е на 26 септември, отборът на ФК "Ракитин" (Трудовец) приема на своя земя друг от силните отбори - ОФК "Костенец" от 16:00 ч.. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete