Петък, 26 Април 2024, 12:22

ФК "Ракитин" (Трудовец) приема СК "Рилец" (Говедарци) у дома в дербито на кръга

19 Март 2021, 09:31
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1373 4


Мъжкият футболен отбор на ФК "Ракитин" (Трудовец) ще запише първото си официално домакинство през новата 2021 г.. В дербито на 11-ия кръг от А ОГ София - Изток, трудовчани приемат на своя земя в Трудовец 4-ия в класирането СК "Рилец" (Говедарци). Двубоят ще се играе пред празни трибуни, съгласно последните наредби на Министерството на здравеопазването и Националния оперативен щаб. Срещата ще се играе утре (20 март) с начален час 15:00 ч..

В миналия кръг, ФК "Ракитин" спечели служебно срещу ФК "Звездец" (Горна Малина), докато СК "Рилец" (Говедарци) допусна поражение от ОФК "Костенец" с 0:1. Във временното класиране 5 точки разделят двата отбора. Тимът на ФК "Ракитин" е втори в подреждането с 19 в сметката си и голова разлика 24:8. Отборът на СК "Рилец" (Говедарци) заема 4-ата позиция с 14 пункта в актива си и голово съотношение 14:12. В прекия сблъсък през есенния полусезон, двубоят завърши наравно 0:0 в Говедарци. 

В последно време двата отбора са си спечелили имената на едни от най-стабилно представящите се участници в групата. Отборът на "Ракитин" все още е в борбата за първото място, а срещи като тази ще бъдат с изключително важно значение за тях. Пътят до върха е труден, но преминава именно през дербита като това и победи над силните отбори. Със сигурност обаче гостите от Говедарци няма да се дадат лесно и ни очаква един вълнуващ футболен сблъсък, чийто изход ще разберем съвсем скоро. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ФК ”Ракитин" (Трудовец)Г

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete