Петък, 26 Април 2024, 23:05

ФК "Ракитин" (Трудовец) с поредна победа в нов голов спектакъл

31 Октомври 2020, 17:48
(1) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2284 1


Мъжкият футболен отбор на ФК "Ракитин" (Трудовец) постигна изразителна победа с 6:3 в голов спектакъл срещу ФК "Мътивир" (Ихтиман). Двубоят бе от 8 кръг на А ОФГ София - Изток и се игра без публика на стадион "Ракитин" в Трудовец. Успехът за трудовчани им гарантира второто място в класирането поне временно.

Домакините очаквано първи поведоха в резултата. Боян Макавеев даде преднина на трудовчани, разписвайки се след подаване на Костадин Насков - 1:0. В последствие авансът на "Ракитин" бе покачен от Добрин Иванов, който нанесе чудесен удар от дистанция и вкара красив гол. Гостите от Ихтиман се събудиха и върнаха едно попадение, възползявайки се от грешка в отбраната на съперника - 2:1. Трудовчани обаче отговориха подобаващо и отново си спечелиха аванс от 2 гола след второ попадение на Боян Макавеев - 3:1. Това обаче не бе всичко и до края на полувремето тимът на "Мътивир" изненадващо върна интригата за втори път - 3:2. След така интересния развой на събитията през първото полувреме, вторите 45 минути бяха също толкова впечатляващи.


Непосредствено след началото на полувремето тимът на ФК "Ракитин" показа агресия в предни позиции и отново разпечата вратата на гостите, този път чрез Костадин Насков - 4:2. Гостите обаче отказаха да се предадат и отново се приближиха в резултата, след като превърнаха отсъдена дузпа в своя полза в гол - 4:3. До края на мача обаче разликата в класата на двата тима си каза думата. Боян Макавеев заформи своя хеттрик за 5:3, а крайното 6:3 бе реализирано от Антон Иванов.

Отборът на ФК "Ракитин" (Трудовец) закрива есенния дял от А ОФГ София - Изток с гостуване на ФК "Левски" (Елин Пелин) на 7 ноември.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (1)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 19:31

    Браво лъвчета, бой наред

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete