Събота, 27 Април 2024, 02:56

ФК "Скравена" отново не успя да вземе точки (ВИДЕО)

18 Април 2021, 19:50
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1438 4


Мъжкият футболен отбор на ФК "Скравена" отново не успя да открадне точки в първенството на А ОГ София - Запад. Скравенци загубиха с минималното 0:1 от втория във временното класиране ФК "Ком 98" (Годеч). Двубоят се игра в Скравена и бе част от 14 кръг на първенството. Проливният дъжд, който се изсипа днес сериозно наводни терена и допълнително усложни задачата на двата тима.

Все пак през първото полувреме, съперниците демонстрираха активност и опитваха да създават положения. В общи линии първите 45 минути преминаха при равностоен ход, като двата отбора си размениха по няколко опасни положения. Най-сериозната ситуация се откри в сметката на ФК "Скравена" в края на полувремето, когато Марин Данчев напредна по лявото крило и опита с прехвърлящ удар да вкара, но топката премина встрани. Гостите също имаха няколко опита да се разпишат, но те бяха далеч по-слабо ефективни. През втората част тимът на ФК "Ком 98" се активизира и промени играта си. Гостите уцелиха греда от пряк свободен удар в началото на полувремето. В 52-ата минута Костадин Костадинов откри резултата. Футболистът на "Ком 98" (Годеч) получи пас зад гърба, след което напредна, а в последствие съвсем хладнокръвно, Костадинов оплете топката в мрежата - 0:1. Опитите на скравенци да се върнат в мача докрая бяха прекалено скромни и по този начин отборът допусна своята 12-а загуба от началото на сезона.

В следващия кръг, който е на 25 април, ФК "Скравена" гостува на ФК "Зенит" (Церово). Припомняме, че това бе единственият тим, от който скравенци успяха да вземат точка през сезона при равенството 3:3 на 18 октомври миналата година. 

ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ СРЕЩАТА:




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ОГ София Запад , ФК Скравена , аматьорски футбол

Коментари (4)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Април, 21:39

    Момчетата играха добре, липсва голмайстора !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Април, 06:13

    Играха много добрестояха здраво на терена но явно нямаше шанс публиката хареса играта на Скравена Годеч е на 2 място с повече бюджет но Скравена ми харесаха че играеха с хъс и желание браво момчета ще идваме да ви гледаме!

  • Отговори (1) (3)
    3. добавен от: Анонимен 19 Април, 09:42

    Не срамете името на Скравена!

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Април, 11:08

    Семче ти си най-големия тумбак в Скравена и спри да коментираш туфлек!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete