Петък, 26 Април 2024, 17:53

ФК "Скравена" победи ФК "Пирдоп" в приятелска среща с много голове

29 Февруари 2020, 16:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1874 3


ФК "Скравена“ записа успех с 5:3 в много резултатна и оспорвана приятелска среща срещу тима на ФК "Пирдоп". Двубоят се игра днес (29 февруари) в Пирдоп. Футболистите на ФК „Скравена" стояха по-добре на терена от своя съперник и диктуваха темпото в мача. Въпреки че позволиха пълен обрат през втората част, в крайна сметка успяха да се поздравят с победата.

Двубоят стартира отлично за ФК „Скравена", които поведоха с гол на Цветозар Петков. Домакините обаче успяха да изравнят и интригата бързо бе върната - 1:1. Скравенци продължиха да преследват гола и заслужено поведоха за втори път след попадение на Йонко Ненчев - 2:1. До края на първите 45 минути футболистите на ФК „Пирдоп" се добраха до равенство 2:2, а след това отборите се оттеглиха на почивката, оставяйки всичко за второто полувреме.

В него домакините стигнаха дори до пълен обрат до 3:2, но това не сломи духа на скравенци. Второ попадение на Цветозар Петков върна интригата в мача за 3:3, а отличното представяне на атакуващия футболист даде сериозен тласък на целия отбор. До пълен обрат се стигна след гол на Светослав Джезов за 4:3, а финалното 5:3 оформи Йордан Йорданов - Дачи.

Така след головия трилър, който се разигра, победата отиде заслужено в лагера на ФК "Скравена", който има нужда от такива успехи, за да придобие повече увереност във възможностите си.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Скравена

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Март, 14:53

    Браво момчета за добрата победа и Успехи в първенството

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 1 Март, 17:50

    Офф много са добри последно място

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 2 Март, 05:47

    Този сезон Скравена има амбиция и ще ми ненападение в класирането.трябва да се знае че в Скравена не е имало футбол от както дойде демокрацията сега се прави стадиона който беше ограбен и разбит но с помощта на Цветан Минковски и Румен Романов стадиона се въстанавява което им благодарим за ремонта!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete