Събота, 27 Април 2024, 00:40

ФК "Скравена" показа характер, но отново не успя, а ФК "Петърч" излезе втори в класацията

13 Октомври 2019, 18:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1841 1


Мъжкият футболен отбор на ФК "Скравена" загуби домакинството си на ФК "Петърч" с 2:4. Двубоят, част от 6 кръг на А ОГ София Запад се игра днес (13 октомври) на помощното игрище в Ботевград, по-известно като "Герена". Срещата донякъде успя да се впише в хубавото слънчево време и предложи добра порция от попадения, която зарадва малцината зрители по трибуните. Отборът на ФК "Скравена" определено стисна зъби и показа характер, след като навакса пасив от 2 гола през първото полувреме. След това обаче плановете на домакините не успяха да намерят най-доброто си приложение и закономерно тимът на ФК "Петърч" успя да си тръгне с заслужено с трите точки. Това бе 6-ти пореден двубой, в който тимът на ФК "Скравена" не успя да вземе нищо. Следователно отборът се намира на последното 11-о място с голова разлика 7-27. Отборът на ФК "Петърч" пък се нареди втори в подреждането с актив от 12 точки и голово съотношение 20-10, измествайки тима на ОФК "Правец".

По-доброто начало на срещата определено бе за отбора на ФК "Петърч". Силното начало на сезона и добрата форма на петърчани лежаха в основата на самочувствието в играта на домакините. Закономерно отборът на ФК "Петърч" успя да поведе с два гола в резултата и за момент залетя високо, гледайки към второто място. Точно тогава обаче домакините стиснаха зъби и показаха характер, добирайки се до изравняване на резултата до почивката - 2:2.

След подновяването на играта отборът на ФК "Петърч" успя да извлече максимума от грешките на своя противник. Така логично гостите  поведoха в резултата за втори път до момента - 2:3 . В хода на мача тимът на ФК "Скравена" остана с човек по-малко, което допълнително предреши крайния изход от двубоя. Силите на скравенчани привършиха и след нов гол от страна на ФК "Петърч", двете страни заформиха крайното 2:4.

В следващия 7 кръг, който е на 20 октомври, тимът на ФК "Скравена" гостува на 10-ия в подреждането "Зенит" (Церово) в дербито на дъното. Отборът на ФК "Петърч" пък ще бъде подложен на сериозен тест, приемайки ФК "Драгоман" на своя почва. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Петърч , ОГ София Запад , ФК Скравена

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 23:25

    Кой е вкара за домакините аре малко

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete