Събота, 27 Април 2024, 04:25

ФК "Скравена" с убедителна победа над ФК "Козаро" (Ботевград), ОФК "Правец" губи от "Искър" (Роман)

29 Август 2021, 15:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2465 13


Две приятелски срещи от участници в аматьорските областни футболни групи се изиграха през уикенда. Днес (29 август) ФК "Скравена" се наложи с категоричното 5:1 над "Козаро" (Ботевград) на своя земя в Скравена, а вчера (28 август) ОФК "Правец" отстъпи с 0:3 на "Искър" (Роман) като домакин. Има голяма вероятност трите отбора - ФК "Скравена", ОФК "Правец" и ФК "Козаро" да бъдат в една и съща група за предстоящия сезон 2021/22. 

В днешната среща футболистите на скравенския тим показаха много добър футбол и закономерно се наложиха над своя съперник. Отборът на ФК "Козаро" пък имаше доста кадрови проблеми и голяма част от състава бе попълнен от юноши. Предстоящият сезон за ботевградчани се очертава труден, тъй като отборът бе напуснат от ключови фигури като капитана Радослав Зарев и голмайстора на тима Светослав Косаков.

Именно домакините първи откриха резултата, след като Васил Василев изведе Веселин Русинов на удобна позиция, от която младият футболист се разписа за 1:0. Последваха силни минути за гостите от ФК "Козаро", които до края на полувремето имаха няколко добри положения, с които да реализират гол, а веднъж удариха и греда чрез Любомир Кирилов. В крайна сметка късметът така и не им се усмихна и на почивката отборите се оттеглиха при резултат 1:0. След подновяването на играта обаче ФК "Скравена" вдигна оборотите и се възползва от пролуките на ботевградчани. След разбъркване в наказателното поле Марио Павлов от състава на домакините покачи на 2:0. Последва и трети гол във вратата на "козлите", който бе дело на бившия играч на тима Анатоли Димитров. 4:0 направи Веселин Русинов с втория си гол в мача, а за 5:0 за втори път се разписа и Анатоли Димитров. Крайното 5:1 бе фиксирано от Любомир Кирилов, който отбеляза почетното попадение за своите в края на мача.

Това бе втора проверка за ФК "Скравена", които вече играха миналата седмица срещу "Ботев" (Луковит), завършвайки наравно 2:2.

В приятелската среща между ОФК "Правец" и "Искър" (Роман) домакините регистрираха загуба с 0:3. През първото полувреме гостите поведоха в резултата и запазиха преднината си до края на почивката. Футболистите на ОФК "Правец" имаха своите аргументи в мача през втоврата част, като удари на Георги Милчев и Цветелин Цаковски не намериха целта. В крайна сметка отборът на "Искър" (Роман) заслужи победата си с още две попадения във вратата на правчани и подпечата успеха си.

В събота (4 септември) предстои контрола между отборите на "Ракитин" (Трудовец) и ОФК "Правец". Срещата ще се играе в Трудовец от 18:00 ч..





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец" , футбол , ФК Скравена , ФК ”Козаро" (Ботевград)

Коментари (13)

  • Отговори (6) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Август, 17:10

    Търпение и всичко си идва на мястото!

  • Отговори (4) (10)
    2. добавен от: Анонимен 29 Август, 17:33

    Кои са кадровите проблеми на Козаро???
    Това им е оптималния състав!!

  • Отговори (12) (1)
    3. добавен от: Петър 29 Август, 20:11

    Тази година Скравена ще са в тройката. Ще бием наред

  • Отговори (0) (3)
    4. добавен от: Анонимен 29 Август, 21:46

    Otzad napred moje v troikara te pobeda nqmat 2 got te v troikata abe zabludrni psevdo igrachi

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Август, 21:48

    козлиенцетата посредствени като шефа им

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 29 Август, 22:16

    • (2) (0)
      2. добавен от: Анонимен 29 Август, 22:35

      Дайте им зелена тревичка да попасат :)

    • (3) (1)
      3. добавен от: Анонимен 30 Август, 06:38

      Коко върни семчето и ще оправиш нещата в отбора, молим те!

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 30 Август, 04:11

    Сравена изиграха мача много добре с двойни пасове и бързи контратаки добре направен отбор почти всички футболисти бяха пуснати в игра без един който беше на работа той е един от най добрите за Скравена но Скравенци да не се възгордяват да продължат с този дух ще посигннат успехи

  • Отговори (6) (0)
    7. добавен от: Анонимен 30 Август, 11:28

    Козарете имат късмет че не беше двуцифрен резултат

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 30 Август, 14:37

    До 4
    Научи се да пишеш

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 30 Август, 20:52

    Трябва нов треньор и само момчета от скравена а не от Ботевград литаково София

  • Отговори (1) (0)
    10. добавен от: Анонимен 31 Август, 05:27

    Защо пишете глупости Андрей е отличен треньор той се раздава и всичко прави да има футбол в Скравена тъй като съм най стар в този отбор и виждам всичко за това ще помагам на Андрей зщото е страхотен човек и иска да има футбол в Скравена колко пъти аз лично съм се гворил с момчета от Скравена да играят и има картотекирани но не идват само едно идва и се казва Петко такава злоба ссе исипва след победата над Козаро на аз знам кой прави тези работи . БРАВО МОМЧЕТА ИГРАЕТЕ ДОБЪР ФУТБОЛ ЗА СКРАВЕНА ТАКЪВ СТИЛ ИСКАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМАГА А ЗАВИСТА НЯМА ГРАНИЦИ

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete