Петък, 26 Април 2024, 14:33

Фолклорен концерт в подкрепа на Цвети

27 Септември 2017, 16:54
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1685 0


Вечерта на 26 септември се състоя благотворителен концерт в подкрепа на Цвети Соколова в НЧ „Иван Вазов- 1947“.
Благотворителният концерт обедини всички читалища и самодейни състави, като дори бяха отложени планирани мероприятия, за да се подкрепи благородната  кауза. За няколко часа голяма част от билетите за концерта бяха изкупени и пред публика от 400 човека се разкри магията на българския народен танц.
В концерта се изявиха девет общински танцови състава от община Костинброд и една частна танцова школа: ТШ "Емиданс" & МШ "Иркапей" (по чиято инициатива се състоя концерта), ТШ "Анима", КНТ "Зора", ТС "Зорница" и ДТШ "Зорница", ТС "Илинден", ТС "Омайниче", ансамблите "Релакс" и "Релакс джуниър",ТФ "Ритми" и ДТС "Ритъмчета", ТС "Хайдушки ручей" и ученици от СУ "Д-р Петър Берон“. Със солово изпълнение се изявиха Ангелина и Николета Андонови, Емил Пепелярски и Рената Коева.
За гостите на концерта бяха пуснати билети на цена от 5 лв., също така бяха осигурени и кутии за дарения, за да може всеки, който желае, да помогне допълнително. Събраната сума от цялото мероприятие е над 6 000 лв.
Благотворителната кауза бе уважена от народните представители г-н Васил Цветков и г-н Валентин Милушев. 
Г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, заедно с д-р Атанас Тенев- председател на ОбС- Костинброд , г-н Борислав Борисов – кмет на с. Петърч, кметът на с. Драговищица Албена Виденова, общински съветници, кметове на населени места и много жители от община Костинброд уважиха и подкрепиха благотворителния концерт в подкрепа на Цвети Соколова.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete