Петък, 26 Април 2024, 07:42

Футболен празник в Етрополе

13 Май 2018, 15:52
(2) (1)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1396 1


Съботният ден /12 май/ се превърна в истински футболен празник за всички любители на най -популярната игра.Преди началото на срещата от 31-я кръг на първенството в Югозападната Трета лига, легендата на българския футбол Христо Стоичков донесе много емоции и хубаво настроение с присъствието си на централния стадион на сп.комплекс "Чавдар" и най-вече на децата от академията в Етрополе, за които това е повече от хубава емоция.
Проливният дъжд не попречи на началото на срещата между отборите на Чавдар Етрополе и Рилски спортист 2011 Самокв, която бе с начален час 18.00ч. Резултатност, стабилност, превес в играта и удовлетворение от постигнатия резултат, могат да бъдат записани в сметката на домакините, които без никакво напрежение и с необходимата отговорност успяха да диктуват развоя на двубоя. Без да подценяват съперника, но с видима лекота в реализиране на положенията, футболистите на Чавдар и за минута не породиха съмнение за крайния победител в таза среща. Головата фиеста започна в 9-ата мин. с попадение на Николай Иванов и още не успели напълно да го осъзнаят, домакините една минута по-късно удвоиха преднината си чрез Симеон Вешев. Последва опит за контраатака на гостите от Самоков, но нищо не подсказа сериозна заплаха за вратата на Чавдар. Апетитът за успех от страна на етрополската формация се увеличи и в 37-ата мин. в голмайстор се превърна Иван Мишев, а в 41-ата Симеон Вешев направи победата сигурна с 4:0.
Второто полувреме поднесе размяна на атаки, малко повече напрежение, което не донесе нещо съществено на Рилски спортист и показването на жълти картони, което обаче не наруши ритъма на игра. Убилният дъжд в началото на мача допълнително измори състезателите и се видяха повече неточности и трудно реализиране на положенията. Заплаха за вратата на Чавдар не последва, защита беше на мястото си, а стража Христо Матев не допусна никакво съмнение за гол в този мач. Краят на срещата дойде при резултат 4:0 в полза на Чавдар Етрополе и с тази победа те заемат пето място във временното класиране с 47т. Следващата им среща е на 19 май срещу Пирин Гоце Делчев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 17:01

    Че валя, валя. Но пък чак УБИЛНО!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete