Петък, 26 Април 2024, 07:13

Футболистите на "Балкан" се прибраха от лагера в Балчик

30 Януари 2018, 19:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1442 4


Днес мъжкият футболен отбор на "Балкан" се завърна у дома след като през последната седмица се готвеше усилено в крайбрежния град Балчик. Лагерът завърши с престижно равенство за балканци, след като в последната си проверка тимът на Иван Редовски завърши наравно 1:1 с елитния "Витоша" (Бистрица).

Мачът започна брилянтно за "Балкан", след като в 10-ата минута Ивайло Златев (Терминатора) даде аванс на "зелените". Балканци показаха здрава игра и съумяха да задържат преднината си почти докрая на полувремето. Тогава дойде и отговорът от страна на "Витоша", които съумяха да изравнят резултата в 43-ата минута. След почивката мачът премина абсолютно равностойно. И пред двете врати имаше положения за гол, но така и не се стигна до промяна на резултата. Така двата отбора завършиха наравно, а срещата бе изключително полезна за играчите на "Балкан".

По време на престоя си в Балчик, възпитаниците на Иван Редовски изиграха още 2 срещи. В първата отстъпиха на "Черноморец" (Балчик) с 1:2. Домакините от Балчик играят професионален футбол във втория ни ешелон - Втора лига. Във втората загубиха от "Суворово" с 2:3 - участник в Североизточна Трета Лига и по настоящем на втора позиция.

Още в четвъртък "Балкан" подновява тренировъчния процес, като тимът ще се готви в Ботевград оттук нататък. Предвидени са и още няколко контролни срещи. Първата такава е срещу фаворитът в Югозападна Трета Лига - ЦСКА 1948. По неофициална информация тя ще бъде на 8 февруари.

Сигурните нови попълнения в отбора са Денис Пидев, който идва именно от ЦСКА 1948 и играе на позиция ляв бек. Другите двама са атакуващият футболист Георги Ризов,досега носейки екипа на "Миньор" (Перник) и Никола Иванов - Шейха, опитен полузащитник за последно играл за "Хебър" (Пазарджик). Заедно с тима се готвят и други млади футболисти, които предстои да се разбере дали ще успеят да намерят място в отбора. 



Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 09:27

    Браво!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Януари, 16:22

    1:1 Защото ББ не игра

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Февруари, 10:10

    До кога ще се дават пари за тоя отбор, без да се има отчетност за тях. Всички казина забогатяха с парите на Община Ботевград

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 1 Февруари, 12:41

      3. Нещастник

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete