Петък, 26 Април 2024, 23:48

Георги Георгиев: "Ще асфалтираме, когато Общината има пари"

15 Декември 2011, 15:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1277 5


Вече втори месец граждани очакват подготвените за асфалтиране улици в Ботевград да бъдат завършени. Живущи на ул. ”Искър” питат кмета на общината Героги Георгиев - „До следващите ли избори ще стои така улицата?” Те обясниха, че  на 23-ти октомври до късно вечерта се е  работело преди деня на изборите. По думите им  след това никой не е идвал. Те смятат, че улицата няма да се асфалтира. Чрез нашия вестник те молят кмета  поне новите кръпки, които са изровени да бъдат асфалтирани. Другият въпрос, който поставят те е как  има пари за паркинга пред залата и гимназията, както и за нова спортна зала, а за тяхната улица няма, вече трети мандат? „Ние сме гласували за г-н Георгиев и искаме отговор на тези въпроси?” - настояват живущите на близо 20 къщи. Повечето от тях оставят колите си вечер навън, тъй като трудно ги паркират в гаражите си, поради високите бордюри. Един собственик дори се оплака, че вратите на автомобила му вече са надраскани и трябва да се пребоядисат.
Това не е единствената улица, която чака да бъде асфалтирана. Всеки ден  ботевградчани минавайки по една от най-натоварените  улици- ”Божко Божилов”, също шофират по-внимателно, за да не деформират гумите на автомобилите си.
Потърсен за коментар по телефона, кметът  Георги Георгиев, първоначално отказа да даде информация. На заседанието на Общинския съвет днес обаче той заяви, че в момента няма пари. Въпросните улици ще бъдат асфалтирани, когато Общината има пари, категоричен е той.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Декември, 15:25

    Сега по важно е да се финансира спортаната зала, защото много повече може да се открадне и да има и за съветниците, а тези улици няма да се бърза с тях.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Декември, 15:28

    Сега като падне сняг, ще видите февруари какви ями ще бъдат и колко пари ще са необходими за изграждането на тези улици, дори и канализацията ще се попука

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: ff 15 Декември, 17:08

    и на следващия мандат пак за него да гласуват!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Декември, 18:28

    Добре ви е изманипулирал Георгиев, честито

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Декември, 01:45

    Живейте си в дупките, че тухлата си прави планове да си има $$$ за пенсия

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete