Сряда, 25 Април 2018, 17:36

Илиан Тодоров зае поста на Областен управител на Софийска област

26 Май 2017, 16:57
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1919 10

Илиан Тодоров зае поста си в Областната администрация на Софийска област. Тази сутрин той проведе работна среща с досегашния Областен управител инж. София Торолова, която очерта основните акценти в работата на ведомството от началото на годината до момента, след което г-н Тодоров прие поста от инж. Торолова.

Илиан Тодоров беше назначен за Областен управител на Софийска област с решение на вчерашното заседание на Министерския съвет. За негови заместници Министър-председателят назначи г-жа Галя Георгиева и г-н Николай Николов.
Поздравления за встъпването си в длъжност като Областен управител г-н Тодоров получи най-напред от кметовете на община Челопеч – инж. Алекси Кесяков, и на община Пирдоп – г-н Ангел Геров.

Освен поздравления към новия Областен управител на Софийска област, кметовете изказват и увереност, че ще изградят ползотворно сътрудничество, основано на взаимно доверие и в името на благоденствието на жителите и развитието на общините в региона.

Илиан Тодоров е роден през 1980 година в град София. Завърша икономика в УНСС и е магистър по Национална сигурност и отбрана от Военната академия „Георги Раковски“. Специализира в единадесет чуждестранни учебни заведения в САЩ и Германия. Владее английски, испански и руски език. От 2011 година е регионален координатор за Югозападна България на ПП Атака и сътрудник в парламентарната комисия по външна политика и отбрана. Той е народен представител в 42-ро и 43-то Народно събрание. На парламентарните избори през месец март 2017 г. е водач на листата на Обединени патриоти в 10 МИР-Кюстендил.

Галя Георгиева е родена през 1970 година в град Елин Пелин. Икономист по професия. Била е директор „Финанси“ в ТПБП-София област, както и директор Районна пощенска станция. От 2007 г. до 2014 г. е кмет на община Елин Пелин. Народен представител е в 43-то Народно събрание. Областен координатор на ПП ГЕРБ за Софийска област.

Николай Николов е роден през 1962 година в град Самоков. Завършва магистърска степен в НСА "Васил Левски" с профил Физическо възпитание и Треньор по вдигане на тежести. От 1987 година работи в системата на МВР, като е заемал различни постове. Бил е директор на ОД на МВР-София област. Многократно е награждаван от ръководството на МВР за постигнати високи професионални резултати. От 17 декември 2014 г. до месец февруари 2017 г. е Заместник областен управител на Софийска област.


Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

 • Отговори (14) (5)
  1. добавен от: Анонимен 26 Май, 18:18

  Айде илиянчо, почвай ги от цанова надолу има за изхвърляне ум да ти зайде

 • Отговори (5) (8)
  2. добавен от: Анонимен 26 Май, 19:18

  Е, ти пък нямаш търпение да те вземе тебе, но едва ли, много ти е нисък потенциала.

 • Отговори (2) (7)
  3. добавен от: Анонимен 26 Май, 21:39

  Zemi benito ot pravec da opravi sofia obl

 • Отговори (1) (4)
  4. добавен от: Анонимен 27 Май, 14:29

  Вземай Бенито да се маха по скоро от правец фа си отдъхне народа че никой нея понася.

 • Отговори (1) (4)
  5. добавен от: Анонимен 27 Май, 20:35

  А Бенито е майсторка , в някоя област , питайте Румен.

 • Отговори (2) (3)
  6. добавен от: Анонимен 27 Май, 20:36

  Тази Бенито , не е ли една пачавра от Трудовец ?

 • Отговори (2) (0)
  7. добавен от: Анонимен 28 Май, 21:43

  Кой е луд да взема некадърни. Всеки иска умнички а и хубавки

 • Отговори (2) (0)
  8. добавен от: Цанев 29 Май, 12:10

  Снимки с имената на осъдените крадци + окрадените вещи + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В с. Равно поле хванатите крадци-тарикати, из цяло село усилено лъжат, че са набедени от окрадените.Така те излизат честни, а окрадените и потрошени виновни... ...
  Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува проблема с битовите кражби. Кржбите в с. Равно поле са многогодишен проблем, без намаляване на броя им.

 • Отговори (1) (2)
  9. добавен от: Няма 31 Май, 23:15

  Много страшно гледа този областен,,, направо се смръзнах

 • Отговори (0) (0)
  10. добавен от: RHKO 12 Юни, 10:42

  :x :x :x :x :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (11)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (65)
70% Complete
Не подкрепям идеята (72)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (134)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (128)
70% Complete
Нямам мнение (7)
70% Complete