Събота, 27 Април 2024, 04:47

Информационен щанд отваря в Ботевград Европейския потребителски център

20 Септември 2017, 17:30
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1284 0


Информационен щанд отваря в Ботевград Европейски потребителски центърна 25 септември от 16 ч на пл.”Освобождение”. Събитието се организира в рамките на информационното турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 25 и 28 септември 2017 г. и след Ботевград информационен щанд предстои да бъде отворен в Тетевен (26 септември), Омуртаг (27 септември) и Варна (28 септември).
Информационната кампания се провежда съвместно от европейските мрежи в България - Център за развитие на човешките ресурси, Европейски потребителски център България, Информационен център "Европа Директно: София", Enterprise Europe Network - България и Бюро Творческа Европа (офис МЕДИА).
Идеята е да се запознаят хората какви са правата им като потребители в Европейския съюз, как могат да си потърсят работа зад граница, а ако са студенти – да отидат на стаж и натрупат опит в друга държава. Може да разберат и как да намерят партньор за свой бизнес проект или технологично сътрудничество. Организаторите са подготвили много полезна информация, но са предвидили и забавни игри с награди. При необходимост хората могат да подадат сигнал за нарушени потребителски права на щанда.
Турнето се провежда по традиция всяка есен на различни места из страната.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete