Петък, 26 Април 2024, 20:50

Инвестиционни намерения в Софийска област

23 Май 2012, 08:28
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2071 0


Работна среща за обсъждане на възможности за изграждане на завод за производство на компоненти  за климатични инсталации за автомобили се проведе  с  представители на Службата по търговско-икономически въпроси към посолството ни във Федерална република Германия и потенциални инвеститори от немската компания Behr-Hella GmbH на 21 май 2012 г. в Областна администрация на Софийска област.  Компанията има интерес да оперира в Източна Европа и след предварителна селекция и направени  проучвания на инвестиционния климат  са достигнали до последната фаза – избор на страна за инвестиция между България и Сърбия. 
Областният управител на Софийска област Красимир Живков  представи пред г-н Михаел фон Бутлар – проект мениджър на компанията и г-н Александър Узунов – експерт различни възможности и подходящи територии  за изграждане на завода.
При положителна оценка на обстановката в България се предвижда посещение в края на месец юни на ръководството на BHTC и среща с Министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев за окончателно определяне на инвестиционните намерения на компанията.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete