Събота, 23 Юни 2018, 06:57

Исторически музей – Ботевград и Община Ботевград ще вземат участие в ХVто Международно туристическо изложение "Културен туризъм"

16 Април, 13:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 547 0

На 19.04 и 20.04.2018 г. в гр. Велико Търново ще се проведе ХVто Международно туристическо изложение “Културен туризъм“, на което Исторически музей – Ботевград съвместно с Община Ботевград ще вземат участие за първи път.

Единственият специализиран форум за културен туризъм на Балканите се организира по инициатива на Община Велико Търново и с любезното съдействие на Министерството на туризма и Министерството на културата на Република България. 2018 година е обявена за Европейска година на културното наследство. Целта на тази инициатива е да бъдат насърчени повече хора да откриват и опознават културното наследство на Европа, да бъде засилено чувството на принадлежност към общоевропейско пространство.

На 19.04 от 14:00 ч. ще бъде представена презентация на тема „Стратиграфия на времето – Часовникова кула - Ботевград“ в конферентната зала на Доверца на културата и спорта „Васил Левски“, гр. В. Търново.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (111)
70% Complete
Не подкрепям идеята (99)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (179)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (178)
70% Complete
Нямам мнение (15)
70% Complete