Петък, 26 Април 2024, 15:35

Избраха изпълнител по две обществени поръчки за аварийно почистване и укрепване на речното корито по поречието на река „Габерска”

19 Август 2019, 17:36
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1116 0


Избраха изпълнител по две обявени обществени поръчки от Община Драгоман. Едната е "Аварийно почистване и укрепване на речно корито по поречието на река Габерска в регулационните граници на село Габер, община Драгоман", а другата - "Аварийно почистване и укрепване на речно корито по поречието на река Габерска в регулационните граници на село Несла, община Драгоман". Фирмата избрана и за двете позиции за почистване на реката е „Стилинг Груп” ЕООД от град София. Тя е избрана измежду общо три фирми с максималния брой от 100 точки във всяка от поръчките. Избора подлежи на обжалване в 10-дневен срок пред Комисията за защита на конкуренцията.

Аварийните работи ще включват изкореняване и изсичане на дървета и храсти, включително товаренето им и извозване до депо, машинно разриване на земни и скални маси, изкоп на земни и скални маси с багер и профилиране на речното корито, превоз на земни и скални маси с камион до депо.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete