Петък, 6 Декември 2019, 23:32

Изнесена приемна на ОИЦ-София в община Костинброд

19 Ноември, 15:40
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 305 0


На 21 ноември 2019г. (четвъртък) от 11:00ч. до 14:00ч. екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведе изнесена приемна във фоайето на община Костинброд (гр. Костинброд, ул. „Охрид“ №1). По време на приемната експертите на ОИЦ – София ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички желаещи по въпроси, свързани с възможностите за безвъзмездно финансиране по актуални и предстоящи процедури за кандидатстване по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестицинни фондове (ЕСИФ). Екипът на ОИЦ – София ще бъде на разположение, за да отговори на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

В рамките на есенната кампания екипът на Областен информационен център София-град и София-област провежда изнесени приемни във всяка една от 22-те общини на територията на Софийска област. Информация за датите и местата за провеждане на приемните ще бъде публикувана в рубриката „Календар“ на Единния информационен портал на адрес: https://www.eufunds.bg/bg, както и в интернет страницата на всяка община.

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.004-0027-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (7)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

Анкета » коментари (7)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

отговори
В България (384)
70% Complete
В чужбина (76)
70% Complete
Няма да празнувам (194)
70% Complete