Петък, 26 Април 2024, 06:00

Извършители на кражби са задържани след бързи действия на криминалистите в Елин Пелин, Пирдоп и Самоков

8 Октомври 2019, 11:01
(1) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1073 1


Вчера управител на магазин в Елин Пелин съобщил в полицията за извършена кражба на чифт мъжки обувки от търговския обект. Служители на районното управление в града предприели незабавни издирвателни действия, в резултат на които скоро разкрили и задържали извършителя на престъпното деяние- 29- годишен криминално проявен и осъждан мъж от видинското село Дреновец. Отнетата стока е възстановена на собственика, а по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура.


За срок до 24 часа е задържан и 36- годишен мъж от с. Чавдар, за когото криминалистите от РУ- Пирдоп установили, че е отнел 40 лева от къщата на своя съселянка. Инкриминираната сума е възстановена на потърпевшата, а материалите по случая са докладвани в районната прокуратура с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.


За броени часове е намерен и върнат на собственика и велосипед, откраднат от двора на частен имот в Самоков. Веднага след получаването на сигнала за извършеното престъпно посегателство криминалистите от РУ- Самоков издирили и задържали извършителя. 23- годишният криминално проявен самоковец направил пълни самопризнания. Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (1)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 20:12

    Стефан Горов е НЕГРАМОТЕН

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete