Петък, 26 Април 2024, 09:31

Кметът Гавалюгов предлага д-р Иван Багелейски да бъде избран за временно изпълняващ длъжността управител на МБАЛ – Ботевград

21 Септември 2020, 15:19
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3745 17


Предложението ще бъде разгледано по време на редовното заседание на Общински съвет – Ботевград, което е насрочено за 24 септември /четвъртък/.


„На 14.09.2020 г. почина д-р Пламен Кирилов Китанов - управител на „Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград” ЕООД, поради което следва да бъде избран временно изпълняващ длъжността „Управител” на лечебното заведение до назначаване на управител, избран след провеждане на конкурс.

Предлагам да бъде избран д-р Иван Багелейски, заемащ длъжността ординатор в Хирургично отделение, за временно изпълняващ длъжността управител на „Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград” ЕООД“, се посочва в докладната записка, внесена от кмета на общината Иван Гавалюгов.



Източник: balkanec.bg

Коментари (17)

  • Отговори (5) (15)
    1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:23

    Гръга на Мафя се затвара курупця голяма

    • (19) (2)
      1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 18:39

      Дали си наясно колко си неграмотен?

  • Отговори (8) (13)
    2. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:25

    Мафия Ботевград в действие

  • Отговори (3) (3)
    3. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:59

    e, ако има данни за това, ама тр да се докаже, пък на мен не ми е известно да е...

  • Отговори (8) (13)
    4. добавен от: Анонимен 21 Септември, 17:02

    Ще има " от болницата - отсреща в частната аптека "
    Кмете , помисли си много добре ,какъв човек предлагаш , хората от общината това го знаят , ти не си ли го чувал ?

  • Отговори (4) (7)
    5. добавен от: Анонимен 21 Септември, 19:13

    Няма случай да е предложено нещо от кмета на града,вероятно след обсъждане с негови служители и някой маргинал,а такива в Ботевград с лопата да ги ринеш,да не се обади,при всички случаи-неграмотен!

  • Отговори (11) (2)
    6. добавен от: Анонимен 21 Септември, 21:26

    Нека да предложи реконструкция на болницата, първо време, след това чистка и кадърни доктори, също така малко по съвременна апаратура за качествени изследвания и медицинска помощ, за да нямат притеснения ГРАЖДАНИТЕ на град БОТЕВГРАД, при всяко заболяване да ходят в София!

  • Отговори (20) (2)
    7. добавен от: Анонимен 21 Септември, 21:31

    Може ли толкова много години, толкова кметове с толкова мандати и един да не поеме цялостен ремонт на БОЛНИЦАТА в БОТЕВГРАД.
    Вътре е по-зле от затвор, влага, паднали мазилки, некомпетентни медицински лица, положили хипократова клетва, нагли на всичкото отгоре! Тоалетните са в ужасно състояние, да не говорим и че на главния вход по време на пандемия няма и дезинфектант..
    Няма една свястна инвалидна количка в тази болница, почупени със спаднали гуми, даже трябва лично ние да отидем до четвъртия етаж и да си я мъкнем по стълбите, защото няма и качествен асансьор до всеки блок на болницата!

    • (9) (6)
      1. добавен от: Анонимен 22 Септември, 10:10

      Все едно си в концлагер, обаче Гавалюгов въобще не му дреме, прави си площадки, паркинги и дърварници, правейки се че проблем в болницата няма

    • (3) (5)
      2. добавен от: Анонимен 22 Септември, 11:33

      Ами излез от "концлагера", №7/1. Никой не те държи насила тук и не е приритал за теб.

    • (7) (4)
      3. добавен от: Анонимен 22 Септември, 12:45

      Какъв си ти бе от ЧК на Гавалюгов ли си, че ще казваш кой къде да ходел, я у лево и на село

    • (6) (6)
      4. добавен от: Анонимен 22 Септември, 14:43

      Ами аз от село ти пиша бе, концлагерист. И по селата живеят хора, и живеят свободно. Хващай и ти за село, не си от Париж.

  • Отговори (7) (2)
    8. добавен от: ДГГ 22 Септември, 14:36

    Няма значение кой и какво ще направи за болницата. Важното в случая е компетентността и отношението на лекарите, а и на целия персонал. А в Ботевград читави специалисти няма и няма да има. Кадърен лекар няма да дойде тук без никаква переспектива за развитие и ниски доходи. А щом няма лекари и златна да я направят болницата ефект няма.

  • Отговори (3) (2)
    9. добавен от: Анонимен 22 Септември, 20:32

    Гавалюгов да се заинтересува, защо пове от месец с. Гурково е без капка вода. В долният край едвам те, а в горния нищо.

  • Отговори (7) (2)
    10. добавен от: Анонимен 23 Септември, 00:35

    АКО ЛЕКАРИТЕ НЕ МИСЛЕХА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ПАРИ, НЕЩАТА ЩЯХА ДА СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. УСЛОВИЯТА В БОЛНИЦАТА СА ПЛАЧЕВНИ,НО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ Е БРУТАЛНО.

    • (2) (2)
      1. добавен от: Анонимен 23 Септември, 10:53

      И какво като си записал с тези големи букви? Само да ти кажа, че както пациента се отнася към лекаря, такова и отношение получава! Не може да си настроен негативно, да влизаш начумерен, защото някой си нещо ти е казал за лекаря и да искаш да те галят с перце. И те са хора, и те имат предел на сили и предел на нерви. Тук всички сме като овце, един нещо казал и всички вече са с такова мнение, един някъде не ходи и другите вече не ходят. Айде общината да направи болницата на болница, пък да видим дали няма да има специалисти, които да работят в нея, защото в това й състояние сега, нито лекари има достатъчно, нито пациенти!

    • (3) (2)
      2. добавен от: Анонимен 23 Септември, 12:22

      Ако пациентът влиза при лекаря намръщен и начумерен, това не е, че е настроен негативно към него, а от болката, която изпитва в момента. А лекарят, ако е настроен положително, може да излекува пациента с внимание и блага дума.
      Не мога да си кривя душата, лекарите винаги са се държали внимателно и учтиво в ботевградската болница. Друг е въпросът дали успяват да уточнят диагнозата за болките и оплакванията на пациента. На рентген не винаги успяват да разчетат снимките и указанията, написани под снимките често се разминават с тези от софийските болници.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete