Събота, 31 Октомври 2020, 09:53

Кметът Гавалюгов предлага д-р Иван Багелейски да бъде избран за временно изпълняващ длъжността управител на МБАЛ – Ботевград

21 Септември, 15:19
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3028 17


Предложението ще бъде разгледано по време на редовното заседание на Общински съвет – Ботевград, което е насрочено за 24 септември /четвъртък/.


„На 14.09.2020 г. почина д-р Пламен Кирилов Китанов - управител на „Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград” ЕООД, поради което следва да бъде избран временно изпълняващ длъжността „Управител” на лечебното заведение до назначаване на управител, избран след провеждане на конкурс.

Предлагам да бъде избран д-р Иван Багелейски, заемащ длъжността ординатор в Хирургично отделение, за временно изпълняващ длъжността управител на „Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград” ЕООД“, се посочва в докладната записка, внесена от кмета на общината Иван Гавалюгов.Източник: balkanec.bg

Коментари (17)

 • Отговори (5) (15)
  1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:23

  Гръга на Мафя се затвара курупця голяма

  • (19) (2)
   1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 18:39

   Дали си наясно колко си неграмотен?

 • Отговори (8) (13)
  2. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:25

  Мафия Ботевград в действие

 • Отговори (3) (3)
  3. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:59

  e, ако има данни за това, ама тр да се докаже, пък на мен не ми е известно да е...

 • Отговори (8) (13)
  4. добавен от: Анонимен 21 Септември, 17:02

  Ще има " от болницата - отсреща в частната аптека "
  Кмете , помисли си много добре ,какъв човек предлагаш , хората от общината това го знаят , ти не си ли го чувал ?

 • Отговори (4) (7)
  5. добавен от: Анонимен 21 Септември, 19:13

  Няма случай да е предложено нещо от кмета на града,вероятно след обсъждане с негови служители и някой маргинал,а такива в Ботевград с лопата да ги ринеш,да не се обади,при всички случаи-неграмотен!

 • Отговори (11) (2)
  6. добавен от: Анонимен 21 Септември, 21:26

  Нека да предложи реконструкция на болницата, първо време, след това чистка и кадърни доктори, също така малко по съвременна апаратура за качествени изследвания и медицинска помощ, за да нямат притеснения ГРАЖДАНИТЕ на град БОТЕВГРАД, при всяко заболяване да ходят в София!

 • Отговори (20) (2)
  7. добавен от: Анонимен 21 Септември, 21:31

  Може ли толкова много години, толкова кметове с толкова мандати и един да не поеме цялостен ремонт на БОЛНИЦАТА в БОТЕВГРАД.
  Вътре е по-зле от затвор, влага, паднали мазилки, некомпетентни медицински лица, положили хипократова клетва, нагли на всичкото отгоре! Тоалетните са в ужасно състояние, да не говорим и че на главния вход по време на пандемия няма и дезинфектант..
  Няма една свястна инвалидна количка в тази болница, почупени със спаднали гуми, даже трябва лично ние да отидем до четвъртия етаж и да си я мъкнем по стълбите, защото няма и качествен асансьор до всеки блок на болницата!

  • (9) (6)
   1. добавен от: Анонимен 22 Септември, 10:10

   Все едно си в концлагер, обаче Гавалюгов въобще не му дреме, прави си площадки, паркинги и дърварници, правейки се че проблем в болницата няма

  • (3) (5)
   2. добавен от: Анонимен 22 Септември, 11:33

   Ами излез от "концлагера", №7/1. Никой не те държи насила тук и не е приритал за теб.

  • (7) (4)
   3. добавен от: Анонимен 22 Септември, 12:45

   Какъв си ти бе от ЧК на Гавалюгов ли си, че ще казваш кой къде да ходел, я у лево и на село

  • (6) (6)
   4. добавен от: Анонимен 22 Септември, 14:43

   Ами аз от село ти пиша бе, концлагерист. И по селата живеят хора, и живеят свободно. Хващай и ти за село, не си от Париж.

 • Отговори (7) (2)
  8. добавен от: ДГГ 22 Септември, 14:36

  Няма значение кой и какво ще направи за болницата. Важното в случая е компетентността и отношението на лекарите, а и на целия персонал. А в Ботевград читави специалисти няма и няма да има. Кадърен лекар няма да дойде тук без никаква переспектива за развитие и ниски доходи. А щом няма лекари и златна да я направят болницата ефект няма.

 • Отговори (3) (2)
  9. добавен от: Анонимен 22 Септември, 20:32

  Гавалюгов да се заинтересува, защо пове от месец с. Гурково е без капка вода. В долният край едвам те, а в горния нищо.

 • Отговори (7) (1)
  10. добавен от: Анонимен 23 Септември, 00:35

  АКО ЛЕКАРИТЕ НЕ МИСЛЕХА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ПАРИ, НЕЩАТА ЩЯХА ДА СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. УСЛОВИЯТА В БОЛНИЦАТА СА ПЛАЧЕВНИ,НО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ Е БРУТАЛНО.

  • (2) (2)
   1. добавен от: Анонимен 23 Септември, 10:53

   И какво като си записал с тези големи букви? Само да ти кажа, че както пациента се отнася към лекаря, такова и отношение получава! Не може да си настроен негативно, да влизаш начумерен, защото някой си нещо ти е казал за лекаря и да искаш да те галят с перце. И те са хора, и те имат предел на сили и предел на нерви. Тук всички сме като овце, един нещо казал и всички вече са с такова мнение, един някъде не ходи и другите вече не ходят. Айде общината да направи болницата на болница, пък да видим дали няма да има специалисти, които да работят в нея, защото в това й състояние сега, нито лекари има достатъчно, нито пациенти!

  • (3) (2)
   2. добавен от: Анонимен 23 Септември, 12:22

   Ако пациентът влиза при лекаря намръщен и начумерен, това не е, че е настроен негативно към него, а от болката, която изпитва в момента. А лекарят, ако е настроен положително, може да излекува пациента с внимание и блага дума.
   Не мога да си кривя душата, лекарите винаги са се държали внимателно и учтиво в ботевградската болница. Друг е въпросът дали успяват да уточнят диагнозата за болките и оплакванията на пациента. На рентген не винаги успяват да разчетат снимките и указанията, написани под снимките често се разминават с тези от софийските болници.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (5)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (550)
70% Complete
Не съм съгласен (307)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (244)
70% Complete