Понеделник, 10 Август 2020, 07:59

Кметът на Община Драгоман с поздравителен адрес към абитуриентите

1 Юли, 19:33
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 689 0


Кметът на Община Драгоман – Андрей Иванов отправи поздравителен адрес към абитуриентите в общината. В събота той, заедно със зам. кметовете на общината, уважиха с присъствието си празника на завършващите.

„Скъпи зрелостници,
С изключително удоволствие се обръщам към Вас в един от най-важните моменти в живота на всеки млад човек, когато след дванадесет години на труд и усърдие ще чуете последния училищен звънец. Да се наречеш абитуриент е гордост, защото всеки един от Вас е стигнал дотук и е извървял първата важна пътека от живота си. До сега Вашето училище беше мястото, където се учихте на знания, на дисциплина, на отговорност, но също така и мястото, в което израснахте и имахте възможност да помислите за бъдещето.

Скъпи абитуриенти, пожелавам Ви от днешния ден нататък животът Ви да бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище. Бъдете здрави, бъдете целеустремени и заредени с положителни мисли. Имайте смелостта да мечтаете и куража да сбъднете мечтите си!”Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (143)
70% Complete
Не съм съгласен (55)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (54)
70% Complete