Петък, 26 Април 2024, 18:36

Кметството в село Безден с нова модерна визия

24 Август 2019, 11:46
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1207 1


Със средствата, отпуснати с постановление на Министерски съвет, сградата на кметство и бивше читалище в китното село Безден е с нова и модерна визия.
В началото на мандата бяха отпуснати средства от общинския бюджет за ремонт и подмяна на дограмата на кабинета, ползван от кмета на селото.
Към настоящата година големият ремонт на кметството включва топлоизолация на цялата сграда, нови улуци и водостоци, а предстои ремонт на входните стъпала и тоалетната на кметството. Община Костинброд спечели проект за реконструкция на общински пътища с европейски средства отпуснати от Държавен фонд земеделие. Един от пътищата е важният пътен участък между село Богьовци и село Безден, даващ алтернатива за бърза пътна връзка между двете села и възможност на живущите от село Безден за бърз достъп до път |||-811, който се реконструира в момента от държавата.
С бързи темпове се изгражда и Центърът за деца с онкохематологични заболявания, който е разположен на границата между селата Безден и Опицвет. Единственият подобен по рода си център на Балканите ще отвори врати през пролетта на 2020 г. Той се изгражда със средства от Държавен фонд земеделие и финансова подкрепа от страна на Община Костинброд.
Скоро кметството в село Безден ще бъде напълно готово и ще приема жителите на селото, за да предоставя в обновената сграда административните услуги.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Иво 12 Юни, 12:41

    Защо льжете ? Нищо не се ремонтира като пьт ,Безден Богьовци

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete