Четвъртък, 2 Май 2024, 01:07

Корнелия Нинова потресена: Лична лекарка лекува само фенове на ГЕРБ

13 Май 2014, 14:59
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1414 5


Потресена съм от това, което видях и чух от хората в село Габра, община Елин Пелин. Единственият личен лекар в селото г-жа Бисерка Николова лекува хората според партийната им принадлежност и краде от пенсионери с минимални пенсии. Това заяви депутатът от ПГ на КБ и председател на социалната комисия в парламента Корнелия Нинова след като жителите на селото и се оплакаха, че Николова отказва направления на хора, които не симпатизират и не гласуват за ГЕРБ.По думите им същата притежава и единствената дрогерия „Криси” в селото, в която продава лекарства. Отново според жители тя не предоставя лекарства на членове и симпатизанти на БСП, макар че таксата за пенсионери при личния лекар беше намалена от 3 на 1 лв. д-р Николова продължавала да взема по три лева, без да издава никакъв документ.

„Мислех, че нищо в политиката не може да ме изненада, но тази жена успя. Да залагаш човешки живот срещу партийни пристрастия е потресаващо. И това е лекар, който е полагал Хипократова клетва. Да вземаш по 2 лева над таксата от пенсионер със 130 лв. пенсия е престъпление и от правна, и от морална гледна точка”, категорична бе Нинова.

По думите й д-р Николова държи хората в страх и зависимост, защото е единственият лекар на селото. „Ще направя всичко по силите си госпожата да усети силата на закона и на това безумие да се сложи край. Още днес пускам сигнал до: Министерство на здравеопазването, НЗОК, РЗК и РЗИ, в Районна и Окръжна прокуратура. Настоявам за пълна проверка за изнесените от хора факти и най-тежкото наказание, ако те се потвърдят”, категорична бе Корнелия Нинова.

Източник: Агенция Блиц

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 19:53

    Благодарение на БСП пенсионерите получават 130 лева пенсия.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Май, 00:53

    А благодарение на герберастите не получават нищо. Просто не могат да се пенсионират, умират преди това. Я да се разкараш нанякъде!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Май, 06:13

    ББЦ това е алтернативата

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Май, 10:03

    alternativata e prostoludieto da si stoi v kushti i da otsipi myasto na evropeyskite bulgari

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Май, 12:41

    Умнико, №2, през 70 - те години хората вземаха по 46 лева пенсия. Оттогава БСП -то ги "увеличи" със 100 лева. "Слава" на комунистите!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete