Събота, 27 Април 2024, 06:23

Костинброд се включва в кампанията "Подобри гората"

7 Април 2017, 09:55
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1270 0


Община Костинброд и Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство "Св. Георги Победоносец" се включиха в кампанията „Подобри гората“. Местата, избрани за засаждане на дръвчета бяха на територията на ПГВМСС. В инициативата се включиха учители и ученици от 12 клас, като и служители на гимназията.

Засадени бяха повече от 20 дръвчета от вида липа, офика, ясен и явор.Дръвчетата бяха предоставени безвъзмездно за тази инициатива от Териториално поделение „Държавно горско стопанство Сливница“.

В кампанията взеха участие от община Костинброд: кмета на общината г-н Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС Костинброд,г-н Боби Бачев – секретар на община Костинброд, г-жа Бистра Боянова – младши експерт „ОП и П и връзки с обществеността“ и г-жа Виктория Яшнова – младши експерт „Култура и спорт“. От Териториално поделение „Държавно горско стопанство Сливница”: инж. Стефан Кисьов – зам.директор на ТП-ДГС Сливница, Митко Христосков – главен лесничей в ДГС Сливница, г-н Митко Василев – началник ГСУ “Костинброд” и г-н Павел Младенов – горски стражар в ГСУ “Костинброд”.

Присъстваха още г-н Светослав Иванов – директор на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ и г-н Мирослав Маринов – професионален озеленител, който помагаше и даваше професионални съвети при засаждането на дървета, тяхното целогодишното оформяне и поддържане.

Всички си пожелаха новозасадените фиданки да пораснат големи дръвчета и да се съчетаят в общата визия с огромния ремонт – вътрешен и въшен, който предстои през настоящата година в гимназията.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete