Петък, 26 Април 2024, 03:25

Лампард: Не преговарям за нов договор с Челси

14 Декември 2012, 14:04
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1593 0


Една от иконите на Челси Франк Лампард с половин уста призна, че по всяка вероятност ще напусне клуба.

Досега имаше само спекулации, че той ще си тръгне от "Стамфорд Бридж", а наскоро Рафа Бенитес също призна, че може да има такова нещо през лятото.

Договорът на Лампси със "Сините" изтича през лятото, а опитният халф разкри, че не преговаря за нов такъв.

Неговото име е свързвано с отбори от американската Мейджър Сокър Лийг и дори е спряган за заместник на Дейвид Бекъм в Лос Анджелис Галакси.

"Може би някои неща не продължават вечно", отговори на въпрос за бъдещето си Лампард след мача с мексиканския Монтерей, цитиран от "Скай Спортс".

"Не е имало разговори за удължаване на договора ми. Топката е в двора на Челси, все пак аз съм техен играч. Имах наистина страхотни моменти с този клуб", добави халфът.

"За съжаление обаче, както вече казах, някои неща може би не продължават вечно, макар че на мен ми се иска. Достатъчно голям съм все пак, за да знам за какво става на въпрос.  Аз не съм от играчите, които ще се примирят да стоят на пейката, просто твърде много ми се играе. Това е моят характер. Ще продължавам да правя това, независимо от обстоятелствата", каза той.

"Не мога да предкажа нищо, но имам чувството, че мога да играя още две-три години на най-високо ниво. Каквото и да се случи с Челси, аз съм решен да играя още няколко години", подчерта халфът.

Феновете на Челси оказват голяма подкрепа на един от своите любимци. В Япония се забеляза, че по време на мача между "Сините" и мексиканския Монтерей фенове на Челси издигнаха банер с надпис "Лампард, ние искаме да останеш".

"Хубаво е, че мога да чуя такава подкрепа от фенове пропътували целия път от Лондон.  Не мога да кажа достатъчно за феновете на Челси, котио винаги са били невероятни спрямо мен и отбора.

Вчерашният мач срещу Монтерей бе втората поява на Лампард на терена, откакто той се излекува от контузията си.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete