Петък, 26 Април 2024, 17:25

Leks Group и Faber: 15 години лидерство на Балканите

3 Юли 2013, 10:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4706 5


На 01 юли 2013 г. Leks Group и Faber отпразнуваха тържествено 15-годишния юбилей от началото на своето успешно партньорство. 15 години на споделена от двете компании отговорност за въздуха, който стотици хиляди семейства на Балканите дишат всеки ден.
 
На празничното тържество бе открит и новият високотехнологичен търговски център на Leks Group в София, който е поредният успешно реализиран проект от широката мрежа на собствените търговски центрове и изложбени салони на Leks Group в България, Македония и Сърбия. Официалната програма на събитието уважиха както търговският директор на Faber, Италия - г-н Рикардо Ремеди и неговия екип, така и много официални гости, сред които кметът на Община Ботевград - г-н Георги Георгиев, главният секретар на Областната администрация на Софийска област - г-жа Мая Цанова, и множество дългогодишни партньори на двете компании от България, Македония, Сърбия, Косово и Русия.
 
Много е трудно да се поддържа лидерството, защото както в Италия, така и на Балканите всеки втори аспиратор е Faber. Преди 15 години ние започнахме да адаптираме модели, които да предлагат добро съотношение цена - качество за този регион. За щастие с това успяхме да спечелим доверието на мебелния сектор и в момента на Балканите Faber вече е синоним за продукта аспиратор.“ - коментира г-н Цветан Луканов, Председател на Борда на директорите на Leks Group. От компанията допълниха, че най-доброто от партньорството между Leks Group и Faber тепърва предстои: до края на годината, в рамките на специална програма, подкрепена от ОП РЧР и Европейския социален фонд, служителите на двете компании ще участват в редица международни обучения в Италия, имащи за цел инициирането на мащабна кампания за коректното информиране на потребителите относно реалните работни параметри на кухненските аспиратори.
 
Leks Group и Faber благодарят на всички свои служители и партньори, благодарение на които през последните 15 години двете компании пишат не просто историята и настоящето, но и бъдещето на аспиратора на Балканите.


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Юли, 10:49

    Честито, най-добрата фирма в Ботевград, няма не доволен клиент.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Тодор Атанасов 3 Юли, 11:14

    де бе, да ... няма другия път!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Юли, 11:32

    На фона на останалите може би наистина е най-добрата.
    Честито

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Юли, 21:07

    Само над тази фирма Георгиев не е сложил ръка. Тоя дебелия затри всички бизнеси в общината.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Юли, 10:15

    Честито на Юбилярите! Не е лошо обаче, понякога - поне за малко да се отърсват от високомерното си величие и да не забравят за хората и професионалистите на които дължат голяма част от това на което се радват в момента... защото ние знаем какви бяха, от къде тръгнаха и как станаха професионалисти...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete