Събота, 27 Април 2024, 01:37

Марин Докузовски: Чувствам Лукойл като свой отбор и винаги съм готов да му помогна

28 Декември 2011, 11:01
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1516 2


Македонският специалист Марин Докузовски каза, че чувства българския шампион Лукойл Академик като свой отбор и винаги е готов да му помогне. Той работи с тима в продължение на три години и ще дойде в България, за да разговаря с ръководството му.

Сашо Везенков ми се обади и ми каза, че трябва да дойда и да говорим за евентуално завръщане в България. Аз съм в много добри отношения с Вальо Златев, а също така чувствам Лукойл като свой отбор и винаги съм готов да помогна с каквото трябва.

Все още не сме говорили за някаква конкретна оферта, тъй като Лукойл Академик е близък до мен отбор и знам, че няма да е трудно да се разберем. Просто от клуба поискаха да дойда, за да говорим и аз ще дойда. До момента фактите са такива, все още няма нищо сигурно и категорично. Ще дойда в България скоро, а както казах, чувствам отбора като мой и съм готов винаги да му помогна.”

За това дали следи представянето на Лукойл в Европа, специалистът каза: „Гледах мачовете на отбора в Еврокъп, съвсем малко не му достигна да се класира във втората фаза. Липсваше малко късмет, но такъв в баскетболът. Аз мисля, че тимът има потенциал за следващата фаза.”

Относно евентуалния ефект от договор с Лукойл върху подготовката на македонския национален отбор за Олимпийската квалификация в началото на лятото, Докузовски сподели: „Договорът ми с националния отбор приключи след Европейското през септември. Той беше за две години и сега на практика не съм треньор на Македония. Тепърва предстои да се говори за това, но това не означава, че пак аз ще водя отбора, тъй като за момента нямам оферта.”

Ето какво пожела македонският треньор за новата година на себе си и на читателите на сайта: „Най-вече си пожелавам здраве и късмет. Колкото за баскетбола, когато първите две неща ги има, всичко ще се нареди.

Източник: bgbasket.com

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Декември, 11:37

    Той така казва и Тити Папазов

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Декември, 17:38

    Няма шанс, Арсич ще си е трениор

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete