Събота, 27 Април 2024, 00:08

Милен Василев титуляр в първата контрола на Левски

26 Януари 2013, 17:51
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3161 0


Отборът на Левски стартира лошо 2013 година. Тимът на Илиан Илиев отстъпи с 0:2 от лидера във втора дивизия на Швейцария Аарау в пърата проверка на отбора за този сезон, като разочарова около 100 свои фенове пристигналия на стадион “Ормидия”, за да ги подкрепят и с резултата и с играта демонстрирана от тях.

Двете попадения реализира аржентинския таран Адриан Сенген (16,23) който бе точен с глава в рамките на няколко минути още през първата част.

Това бяха и единствените два удара за първите 45 минути във вратата на Пламен Илиев.

В първия случай нападателят бе оставен непокрит при центриране от корнер и от няколко метра с глава прати топката в мрежата на капитана Пламен Илиев. При второто попадение той засече центриране отдясно от два метра и удвои.

В 26-ата минута Милен Василев бе близо до първи гол със синята фланелка, но стражът Майл със сетни усилия изби в корнер изстрела му под гредата.
В 32-ата минута Вутов се забави да стреля в наказателното поле и спечели само корнер, след който Базил де Карвальо с глава стреля в ръцете на вратаря.
Мюлдер пробва хубав удар от въздуха в 44-ата минута от малък ъгъл, който Майл улови.

Края на първата част Йордан Милиев получи жълт картон за грубо нарушение, а преди това на Мюлдер бе спестен такъв.

Двама от четиримата нови футболисти на Левски стартираха от първата минута дебютната среща за тима през 2013 година. Противникът на “сините” е лидер на полусезона във Втора дивизия на Швейцария.

Наставникът Илиан Илиев пусна от първата минута  Пламен Димов и Милен Василев, а пристигналият от Берое Стефан Велев и вратарят Михаил Иванов дебютираха със синята фланелка през втората част.

Двубоят пропускат получилите травми Кристовао Рамос, който снощи почувства болки в адукторите и остана в хотела и Станисла Ангелов контузил се на загрявката.

Преди почивката като титуляр до младия Димов започна завърналият се от Израел Милиев, а Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто бяха крайни бранители. Даниел Димов и Мики Орачев действаха като опорни халфове. Близнакът Борислав Цонев смени Рамос отдясно, а крилото Милен Василев играеше отляво. Младокът Антонио Вутов пък си партнираше с голмайстора на тима Базил де Карвальо в предни позиции.

"Адаптацията в отбора се отразява по различен начин на новите. На Милен Василев първото полувреме му мина като на сън. Продължаваме да търсим класен халф, защото там имаме най-голяма нужда от попълнение. Не бързаме с привличането му, има още време за трансфери", каза Илиев.

ЛЕВСКИ - ААРАУ 0:2
0:1 Сенген (16)
0:2 Сенген (23)
ЛЕВСКИ (първо полувреме):
Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Пламен Димов, Нуно Пинто, Мики Орачев, Даниел Димов, Борислав Цонев, Милен Василев, Антонио Вутов, Базил де Карвальо

Източник: Агенция Спортал

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete