Петък, 26 Април 2024, 06:05

На 13 юли в болницата Уилям ще изражда бебето на Кейт

21 Май 2013, 10:54
(0) (0)
Свят - Жълто
Прочетена: 1775 2


Принц Уилям ще присъства на раждането на първото си дете, което ще стане на 13 юли в болницата, съобщиха британските медии. С това решение принц Уилям и Кейт за пореден път доказват, че въпреки нагласите и ценностите на кралското семейство техният стил е по-модерен от установения през вековете.Кралската двойка, позната със склонността си да нарушава британските традиции, се опълчи на още един обичай. Новината беше разкрита от близък до кралското семейство източник. "Въпреки традицията принц Уилям няма да чака раждането на първото си дете в двореца Кенсингтън. Той избра да остане близо до любимата си жена, за да й помогне, доколкото е възможно, в тази трудна задача", заяви той.

Освен това херцогинята няма намерение да наема бавачка за бебето, макар да се твърди, че италианка ще им помага във въртенето на домакинството, но няма да се занимава с бебето. Кейт сподели, че иска да прекарва възможно повече време с детето си. Нейна основна помощница ще бъде собствената й майка, родила и отгледала три деца. Междувременно стана ясно, че бъдещите родители са решили да си подарят през месец юли едно бягство до Франция. Двойката възнамерява да остане малко насаме преди идването на бебето.

Затова кралската двойка трябва да побърза пътуването да се осъществи преди раждането. "Уилям не желае Кейт да пътува много надалеч, защото датата за появяването на бебето на бял свят е предвидена за юли", разкрива близък източник за британско списание. "Затова той е избрал за романтичния уикенд френската столица Париж. Надява се това да стане до края на следващия месец, но всичко зависи от това как Кейт ще се чувства."

Принцът и херцогинята на Кеймбридж възнамеряват наистина да изиграят ролята на туристи. Вече е подготвен и целият маршрут.
"Ще посетят Лувъра, ще обядват на Айфеловата кула ще направят романтичен круиз по Сена. Очаква се да посетят и най-дискретните ресторанти", обяснява още близкият източник и уточнява, че Уилям смята, че това е добър повод двамата да отпочинат.

Източник: БЛИЦ

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete