Петък, 22 Март 2019, 08:14

Наградени бяха призьорите и участниците в конкурса на Геотехмин и Елаците-Мед АД в гр.Етрополе

11 Юни 2018, 16:14
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 846 0


С вълнение и нетърпение бяха посрещнати представителите на Геотехмин и Елаците-Мед АД в училищата на гр.Етрополе, които връчиха грамоти на всички участници и отличиха най-добрите в тазгодишния ученически конкурс „140 години Свобода. Героите и събитията от моя роден край". В значимото мероприятия се включиха ученици от ПГ "Тодор Пеев" гр.Етрополе, СУ "Хр.Ясенов"гр.Етрополе и ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе, които днес получиха своите награди от инж.Валентин Цацов- Директор Рудодобивен комплекс "Елаците-Мед" АД, гр.Етрополе и Диана Марини, отдел "Връзки с обществеността" Геотехмин.
Децата имаха възможността да се изявят в категориите "рисунка", "писмена творба" или мултимедийна презентация, където с таланта си и с гордостта, че принадлежат към народ с велика история да изразят себе си. Участниците бяха разпределени във възрастови групи 5-7 и 8-12 клас.
В сюжета на рисунките участниците бяха представили своето разбиране и познания за национално-освободителните борби, героите и пътя на народа ни към Освобождението.В писмените творби учениците бяха изразили собствената си интерпретация на поставената тема. Училищата също получиха награди, които да бъдат използвани за подобряване качеството на образователния процес.
Награждаването в СУ "Хр.Ясенов" започна в 12.15ч., като актовата зала на училището бе изпълнена, както с участници в конкурса, така и с техни съученици, които бурно ги аплодираха и поздравяваха при получаване на заслужените предметни награди и грамоти, като първото място в различните категории бе отличено с таблет. Своята благодарност за ангажираността и дългогодишното партньорство и сътрудничество на двете дружества към СУ "Хр.Ясенов", изрази Мила Манчева-директор на училището.
Отличените деца от ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе получиха своите награди от 14.00ч., като приветствие към гостите отправи Иван Иванов-директор на училището, а преди връчването на наградите бе представена кратка програма от ученици, която създаде хубаво настроение дни преди лятната ваканция.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

отговори
За (113)
70% Complete
Против (147)
70% Complete
Необходимо е. В противен случай няма как да се избегне хаосът (36)
70% Complete
Не съм съгласен да плащам, за да има къде да паркирам (31)
70% Complete
Не ме интересува (9)
70% Complete