Петък, 26 Април 2024, 11:53

Николета въртяла на пръста си и Ники Михайлов

9 Юли 2013, 07:51
(0) (0)
България - Жълто
Прочетена: 2844 0


Ники Михайлов отпусна душата си пред приятели и призна, че навремето с Николета се разделили, защото непрекъснато се опитвала да го командва. Бившата плеймейтка номер едно била изключително находчива в манипулациите, използвала всички позволени и непозволени инструменти.
Припомняме, че след раздялата на Ники Михайлов и Николета, националният вратар пострада доста сериозно. Тогава супер скъпото му „Фефари” бе залято със сярна киселина в Пловдив и се заговори, че именно Лозанова е подкокоросала старите си гаджета да свършат мръсната работа.
 
Николета Лозанова тормозела Ники Михайлов
Точно след този случай нервите на Ники Михайлов не издържаха и след като се хвана с Алисия, обяви безсрочна война на Николета. Пред медиите играчът направи унищожаващо женското самочувствие сравнение като заяви, че ако другите мацки са като „Мерцедес”, то Ни Ло може да се сравни само с „Трабант”-че.
„Явно на Ники сега му е доста тежко след раздялата с Алисия. Защото по принцип той е весел човек и рядко се обръща назад, рядко рови в миналото. А онази вечер беше в доста тегаво настроение, все си припомняше за разни неща – какво правил с тази, какво правил с онази”, коментират неговите авери.
Според последните прогнози от светските хроникьори, по всяка вероятност Ники Михайлов и Алисия ще се съберат пак преди Коледа и Нова година. Такава бе и прогнозата на известната ясновидка Меглена Гълъбиева, която предрече подобен сценарий още преди месец.
 


Източник: http://skandalno.net/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete