Петък, 26 Април 2024, 19:07

Новият в.и.д. управител на МБАЛ д-р Китанов получи висока награда от Районна лекарска колегия

5 Април 2018, 13:23
обновена на 5 Апр 2018
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2783 9


В навечерието на Международния ден на здравето и професионалния празник на здравния работник, който съвпада с най-светлия християнски празник Великден, д-р Пламен Китанов получи високо отличие.

Председателят на Районна лекарска колегия д-р Валентин Пеев връчи на

временно изпълняващият длъжността „Управител” на МБАЛ Ботевград почетния знак на Български лекарски съюз - сребърен  плакет и грамоти за активна дейност и утвърждаване авторитета на Лекарския съюз. Наградата му бе връчена официално днес, 5 април, в залата на МБАЛ Ботевград, в присъствието на кмета на общината Иван Гавалюгов и зам.кмета Борис Борисов, на всички лекари и медицински кадри на общинската болница.

 

„Тази седмица е седмица на духа, още повече, че днес е велики четвъртък и ви пожелавам да ви е светъл животът и пътят, който сте избрали в името на хората – да разчитат на вас и да получат добро и добро здраве”. Това каза д-р Валентин Пеев пред всички лекари и медицински сестри, като им пожела здраве и все така да бъдат всеотдайни към своята професия и да отдават най-доброто от себе си. Д-р Певв заяви, че наградата, присъдена на д-р Китанов, не е защото е станал управител, а „ тя е награда за духа, който е необходим на хората в професията в трудни условия, за да могат гражданите да получават добра и качествена медицинска услуга. Тази награда не е само за д-р Китанов, приемете , че е и за вас и за духа, който трябва да имат всички лекари, за да се върне  добрия дух между тях и пациентите”.Той посочи, че се надява догодина по това време болничното заведение да отчете наистина добри резултати.

 

 „Радвам се, че имам възможността да работя с вас вече 4-ти ден! Надявам се и вие да имате добри чувства  от бъдещата ни съвместна работа и това, което имам аз  като амбиция е да постигна заедно с вас болницата да възвърне и завоюва мястото си на най-добра болница в Софийска област, каквато би следвало да бъде. Надявам се, че заедно ще го направим”. С тези думи управителят на МБАЛ се обърна към целия медицински персонал на лечебното заведение. Д-р Китанов пожела на всички здраве, щастие и професионални успехи. Той даде думата на кмета на общината, Иван Гавалюгов, за кратко приветствие по повод предстоящия празник – 7 –ми април.

 

„Освен , че съм благодарен за наградата, се чувствам още по-задължен да докажа, че сте направили правилния избор”, заяви д-р Китанов, получавайки високото признание.

 


”Наградата на д-р Китанов приемам като добър знак. Надявам се следващата година отново да се съберем и отново д-р Китанов да я получи, във връзка с успешната му работа като управител на МБАЛ-Ботевград”, заяви градоначалникът пред присъстващите. Той изрази надежда общинската болница в Ботевград наистина да бъде водеща в областта. По думите му с избора на д-р Китанов да е намерен най-накрая подходящия управител, който да успее да обедини колектива на болницата, да го накара да работи за болницата и съответно да постигне такива резултати ,ч е освен добри финансови активи, да постигне и добро качество на услугите. Той подчерта, че голяма роля в това има и община Ботевград с инвестициите, които се налага да се правят с цел подобряване физическото състояние на болницата. „Считам, че сме намерили правилната формула, не на парче да кърпим, както до момента, което все пак има своите позитивни резултати, разбира се, но те не са достатъчни, за да обърнем тенденцията и да предложим добри условия и качествено медицинско обслужване на жителите на Община Ботевград. Категорично основна водеща роля в здравеопазването в нашата община има МБАЛ Ботевград", добави Гавалюгов. Кметът  поздрави лекари и медицинските сестри с предстоящия им професионален празник, като им пожела здраве и професионални успехи.

 



Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 22:34

    Да се надяваме ,че като патриот -представител на ППАтака ,д-р китанов ще възроди МБАЛ Ботевград.

  • Отговори (1) (5)
    2. добавен от: Политолог 6 Април, 13:25

    Той е както комунист,така и всичко останало-социалист,патриот,но най-вече ДПС-ар.Сол ташак на Емил ДПС-то.Обича и Атака.Нали ДПС храни Атака.Пък Китана обича да се храни,много храня ще трябва да му предоставите.Ще разберете какви сте абдали.

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 6 Април, 15:04

      Естествено,наплюй го!То ти е в кравта,но защо не отидеш отворко на неговото място?Защото си поредната "компетентна" шушумига!

  • Отговори (1) (2)
    3. добавен от: отворен 6 Април, 22:06

    Най-малкото от отговорност е там,друг му е мерака,пак ще си говорим.

  • Отговори (3) (2)
    4. добавен от: специалист по метаболизъм 7 Април, 21:13

    Изглежда ми мазен и дебилен

  • Отговори (1) (2)
    5. добавен от: Йордан Гаврилов 8 Април, 12:38

    Мога да добавя, че д-р Китанов е чудесен специалист, член е на "Национално Движение На Българските Граждани" и участник в постоянната парламентарна комисия по здравеопазване и достойно защитава интересите на българските граждани и държавата! Пожелавам му успех!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: орханиец стар 11 Април, 12:52

    Жалко,ама и този доктор няма да "увари боба" в тази болница,защото народа го е казал много простичко:"С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ"! :wink:

  • Отговори (2) (1)
    7. добавен от: спациалист 11 Април, 19:00

    Този доктор не е специалист,дипломата му за специалност е самоделка,за което е ОСЪДЕН.Ръгането му по комисии и насам - татам е дефицит на професионализъм.Който е доктор,си е доктор,а не комисионер.Кого и как го е защитил-няма такива.Продължавайте да му се сваляте,ще ръфате дървото.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Дими 8 Октомври, 22:41

    Покажете си фалшивата диплома за специалност г-н Китанов..... от вас само мизерии може да се очакват.....и се правите на голям хитрец а само чакате пари под масата

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete