Петък, 26 Април 2024, 12:47

Ново осветление за децата от ЦДГ ”Слънце”

29 Май 2012, 18:38
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6676 0


По повод 1-ви юни - Ден на детето фирма „Инкотекс системс груп” ЕООД дари най-ново поколение  енергоспестяващи  осветителни тела на ЦДГ”Слънце”. Вицепрезидентът на фирмата Пламен Дочев, заедно със своя екип днес официално посети детското заведение, за да се увери, че децата наистина са щастливи. Те от своя страна благодариха и представиха пред гостите весела музикална програма. „Осветлението в нашата детска градина се промени и вие всички го забелязахте”. С тези думи директорката Ташка Дикова се обърна към своите възпитаници. От тяхно име и от името на целия колектив тя отправи думи на благодарност към г-н Дочев. Г-жа Дикова пожела здраве, просперитет на фирма „Инкотекс системс груп” ЕООД и все така да помагат на децата от детските градини. Вицепрезидентът на фирмата  заяви мотивът за благотворителната дейност, като подчерта :”Ние се стремим децата да са постоянно в добро настроение и да растат здрави”.
Тържеството бе уважено от кметът Георги Георгиев, зам.кметовете - Валентин Ценев и Цанко Цанов, и секретарят на общината Цеца Иванова. Те също изразиха своята благодарност към ръководството на „Инкотекс системс груп ”. Кметът заяви: ” Общинското ръководство винаги е  засвидетелствало действително голямо уважение към онези институции, фирми и ведомства, които осъществяват дарителски дейности на територията на общината, защото в  тези трудни, кризисни времена не са много дарителите”.
Кметът  Георгиев изтъкна причините, поради които гостува в детското заведение.” Ние неведнъж сме заявявали, че най-голямото богатство в ботевградска община са децата, които вие възпитавате”, каза той на присъстващите учители. Георгиев официално отправи покана към малчуганите да се включат  в детския празник, който ще се проведе на 1-ви юни в центъра на Ботевград. Той обеща,  че за тях ще има  торти и веселие. Накрая градоначалникът  закачливо ги попита, фенове на кой отбор са – „Левски” или ЦСКА.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete