Петък, 26 Април 2024, 06:59

"Новоханче", първенец в надпреварата за "Голямата танцова награда на София"

15 Май 2014, 13:10
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 3076 0


На 10-ти май, Детски Танцов Състав „Новоханче“при НЧ“ Иван Вазов-1928“ сл Нови хан, завоюва Първо място в първа възрастова група на VII-ия национален конкурс за „Голямата танцова награда на София”, организиран от Сдружението на танцовите дейци. Участниците в конкурса се представиха с танци неиграни от тях в конкурсната програма през 2013г.

Пред погледа на многобройната публика, която беше изпълнила кино - център ”Освобождение” в столицата ни и компетентно жури в състав: проф. Даниела Дженева - хореограф и гл. худ. ръководител на АНПТ „Тракия” Любчо Горгиев - хореограф и Христофор Раданов - композитор, възпитаниците на Младенка Павлова и Теодора Серафимова представиха свояте танци „Кончета“ и „Пролетен танц“ по безупречен начин и плениха жури и публика.

Голямата награда беше завоювана в конкуренцията на самодейни състави за обработен фолклор от цялата страна, между които Ансамбъл „Чинарче”, „Емоушън денсинг скуул” ,Школата по български народни танци „Фолклорика“, Танцова школа „Модерато“, Танцов състав „Лъжанчета“ и др. Искено благодарим на община Елин Пелин, за оказаното съдействие в представянето ни на този престижен конкурс.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete