Събота, 27 Април 2024, 06:44

Новото бразилско попълнение на Балкан Атила дош Сантош излиза срещу бившия си тим

3 Ноември 2012, 10:49
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2301 1


Най-новото попълнение на БК ”Балкан” Ботевград  Атила дош Сантош може да дебютира срещу Черно море Порт Варна. Наставникът на ботевградския тим Петър Клечков има право да го използва в домакинския мач срещу варненци, тъй като в късния следобед на петък беше получено разрешение и играчът бе картотекиран. Бразилецът, който пристигна в Ботевград в сряда играе на позиция 5 - център, като заема мястото на сърбина Милан Биегович, който беше освободен от ръководството.

Договорът му с Балкан е до края на първенството. Атила дош Сантош е добре познат на българската публика, тъй като през сезон 2008/2009 високият 208 см баскетболист игра за Черно море Порт Варна. С привличането му треньорския щаб на Балкан намери така желания човек за подкошието. С идването му завърши силната селекция на новото ръководство за този сезон. Сантош остави добри впечатления при предишния си престой у нас, записвайки средно по 13,8 точки и 8,1 борби в 55 мача.

Иначе цяла седмица отборът на Балкан Ботевград се готви в пълен състав за домакинската си среща срещу „Черно море Порт”Варна. В състава на зелено-белите няма контузени състезатели, а преди да се качат на лагер в местността Боженица играчите имаха и среща с феновете.

От 17:30 „Балкан” Ботевград посреща „Черно море Порт” Варна в зала „Балкан”, като до момента в НБЛ записа победа срещу „Рилски спортист” Самоков и загуба от „Левски” в София.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Атила дош Сантош

Подобни новини

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 12:43

    Гого с тоя баскет му зехте съботите, сега неможе да си почива по курортите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete