Петък, 26 Април 2024, 08:04

Новото гадже на Брадли го върти на малкия си пръст

10 Април 2013, 12:27
(0) (0)
Свят - Жълто
Прочетена: 1351 0


Според последните слухове новата приятелка на Брадли Купър - британският модел Суки Уотърхаус, е започнала да го върти на малкия си пръст. Холивудската звезда вече се чуди как да угоди на доста по-младото си гадже.

Източници, близки до актьора, твърдят пред RadarOnline, че "Суки кара Брадли буквално да марширува". "Тя само щракна с пръсти и той я покани в Бостън, въпреки че беше зает със снимките на новия си филм. След това, тя му каза, че иска да разгледа Париж и той веднага се зае да организира пътуването им до френската столица, без да щади пари", разкрива информаторът.

Според източника Суки се държала така властно с г-н Купър, защото не искала той да я третира като един от своите поредни романси, а желаела много повече от него.

"Тя е амбициозна и има успешна кариера в модния бизнес, особено в Обединеното кралство, но отчаяно иска да стане известна и в Щатите. Тя също така мечтае за актьорска кариера и се надява Брадли да я запознае с някои продуценти и режисьори, които да дадат тласък в това начинание", допълва информаторът.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete