Събота, 27 Април 2024, 01:26

ОББ и СИБАНК с нов обединен клон в Ботевград

3 Ноември 2017, 10:42
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6490 22


От 20 ноември клиентите на ОББ и СИБАНК ще бъдат обслужвани в нов обединен клон на двете банки в град Ботевград. Офисът на СИБАНК на пл. "Незнаен войн" 4А ще бъде преместен на нов адрес – пл. "Саранск" №3, настоящ клон на ОББ. Работното време на обединения клон е от понеделник до петък от 8:30 ч. до 16:30 ч. Промяната в адреса се основава на критерии за ефективност на работния процес и по-голямо удобство за клиентите – включително най-добра и ключова локация, големина и разположение на клона и на самото помещение.
В края на август тази година отвориха врати първите три обединени обекта в София, Банско и Севлиево, които обслужват клиенти и на двете банки. През септември и началото на октомври бяха обявени и обединените клонове в Каварна, Димитровград, Свиленград, Горна Оряховица, Карлово и Ловеч. Обединението на клоновете ще продължи и през следващата година, като клиентите на ОББ и СИБАНК ще могат да получават актуална информация в самите обекти, на телефоните за връзка и на уебсайтовете на двете банки.
Припомняме, че от началото на септември клиентите на ОББ и СИБАНК могат да ползват банкоматите и на двете банки при запазване на таксите за теглене, които имат към момента. Тази стъпка е една от първите към подобряването на продуктите и услугите на двете банки и уеднаквяването на условията за техните клиенти, предвид предстоящото им сливане.
След придобиването на ОББ от белгийската банково-застрахователна група KBC през юни тази година, ОББ и СИБАНК продължават да функционират като две отделни банки до юридическото им сливане в началото на 2018 г., когато ще предлагат еднакви услуги и продукти на клиентите си под едно име – ОББ.
Заедно СИБАНК, ОББ, дъщерните й дружества и ДЗИ стават най-голямата банково-застрахователна група в България, която е един от основните пазари за КВС Груп. КВС Груп вече е активна и на лизинговия пазар, на пазара на управление на активи и на факторинг в България, като предлага на своите клиенти пълния набор от финансови услуги.


Белгийската банково-застрахователна група KBC Груп присъства в българския финансов сектор от 2007 г. със своите дъщерни дружества СИБАНК и ДЗИ. През 2017 г. KBC Груп придоби ОББ, ОББ Асет мениджмънт, ОББ Факторинг, ОББ Застрахователен брокер, Интерлийз и 60% от ОББ Метлайф. След предстоящото обединение между ОББ и СИБАНК новата обединена банка – ОББ, ще бъде третата най-голяма банка в България по отношение на активи от около 5.1 млрд. евро, с пазарен дял от приблизително 11%.




Източник: вестник "Балканец"

Коментари (22)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 11:46

    И кой ще е управител на обединения клон/

  • Отговори (2) (2)
    2. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 11:53

    Русата естествено.

  • Отговори (7) (2)
    3. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 12:18

    Според мен ще е Бисер!Той е много по-добър ръководител от нея.При Микаела всички напускат..голяма гад е тая!Егати текучеството имаше в Обб

  • Отговори (11) (2)
    4. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 13:27

    Бегайте далече от тия двете банки, смотани са !

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 12:19

      Ти си смотан

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 14:49

    Дано предлагат по-добри условия

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 15:30

    к

  • Отговори (3) (1)
    7. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 18:18

    Най накрая си отиде тая че побърка хората

  • Отговори (4) (1)
    8. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 18:20

    Тая освен да се налага и да иска документи нищо друго не знае.Мишка.

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 18:22

    Да му мисли, който я вземе на работа. Ще му скъпри дните

  • Отговори (11) (2)
    10. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 18:52

    Свърши ли най-после епохата на Микаела? :) Видя ли мила,нищо не е вечно,затова трябва да се държиш добре с хората..сега не знаеш какво те чака

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete