Събота, 27 Април 2024, 04:43

Областният управител Красимир Живков поздравява дейците на културата и самодейците в читалищата

1 Март 2012, 14:04
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4026 1


По повод Деня на любителското художествено творчество, Областният управител на Софийска област Красимир Живков поздравява всички културни дейци и самодейци.
Поздравителният адрес гласи:
Уважаеми дейци на културата,
читалищни деятели и самодейци,
Приемете най-сърдечни поздрави от името на Областната администрация на Софийска област и лично от мое име, по повод вашия празник – Първи март- Денят на самодееца.
Уникалната българска организация – читалището е най-уважаваната културна институция във всеки град и всяко село в нашата страна. В своя достоен път през десетилетията, именно читалището и неговите самодейци успяха да съхранят местните културни традиции и обичаи, да поддържат музикалното, певческо и танцово изпълнителско изкуство на народа ни. Читалището се е превърнало в център на духовността и културно средище във всяко населено място в България.
    На празника на самодееца- Първи март, приемете нашите искрени и най-сърдечни пожелания за здраве, успехи и нови творчески постижения в областта на културното просвещение и съхраняване на българските корени, традиции и обичаи!
    Продължавайте да работите все така с присъщия  ви ентусиазъм и висок творчески професионализъм, в името на българската култура, с пожелание да съхраните за бъдещите поколения на общините от Софийска област и на България безкрайната мъдрост, древните обичаи, културата и традициите на местното население и българския народ!

Красимир Живков
Облатен управител на Софийска област


Източник: Областна администрация на Софийска област

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Март, 23:26

    абе който е писал това.ти имаш ли понятие за какво иде реч,или си легаш с шефа...и той те лансира...ха хааааааааааааааа ха ааааа...смешници....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete