Четвъртък, 2 Април 2020, 00:20

Областният управител присъства на 20-та годишнина от откриването на завода на Кока-Кола в Костинброд

1 Юни 2016, 23:27
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1231 1


Областният управител на Софийска област г-жа Росица Иванова бе сред официалните гости на отбелязването на 20-та годишнина от откриването на завода на Кока-Кола в Костинброд.

В рамките на събитието г-н Стоян Иванов - генерален директор на компанията, представи плановете за бъдещо развитие и намеренията за инвестиции в производствената база, а именно – че Кока-Кола България пуска нова разфасовка в стъклена бутилка от 750 мл. Тя е създадена от екипа на компанията в нашата страна и е предназначена за връщане в търговската мрежа, а цената й е 1.20 лв. Инвестицията е на стойност 5 милиона лева. На днешното събитие бе даден официален старт на производството на продукта, като поточната линия бе пусната от Министъра на труда и социалната политика г-жа Зорница Русинова, която на свой ред заяви, че МТСП е готово да помага на бизнеса при подготовката и намирането на квалифицирани специалисти.

По повод на 20-тия рожден ден на завода в Костинброд и 130-та годишнина на компанията, Кока-Кола запозна гостите със специално изготвен за нея доклад, отразяващ социално-икономическото й въздействие, който беше представен от неговия автор – проф. Капщайн от Принстънския университет.

На събитието присъстваха още посланикът на САЩ в България – г-н Ерик Рубин, министърът на труда и социалната политика г-жа Зорница Русинова, ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев, заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Везиева, Областният управител на област София – г-н Веселин Пенев, представители на администрацията на Президента, народни представители, г-н Стамен Янев - изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, г-жа Анна Радовска - главен секретар на БАИ, кметовете на община Костинброд и Сливница и други.Източник: http://www.sofoblast.government.bg/

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (748)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (66)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (120)
70% Complete